Όταν ο Αλέξης άναβε «φωτιές» στα μπλόκα των αγροτών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Όταν ο Αλέξης άναβε «φωτιές» στα μπλόκα των αγροτών

Φεβρουάριος 07, 2016 - 10:11

Ο Αλέξης Τσίπρας, πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα, έφτασε και ξεπέρασε τους προηγούμενους πρωθυπουργούς σε κωλοτούμπες. Οι Σαμαράς και Παπανδρέου άντεξαν και ένα χρόνο μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν πίσω τις δεσμεύσεις που είχαν δώσει στον Ελληνικό λάο. Αυτό που συμβαίνει όμως με τον Αλέξη δεν έχει προηγούμενο. Δημιουργεί το ένα viral βίντεο πίσω από το άλλο... δυστυχώς για όλους εμάς.

Έτσι λοιπόν και το 2013 όταν ανέβαζε τις - πολιτικές - μετοχές του, έτρεχε στα μπλόκα και άναβε φωτιές κατά της τότε κυβέρνησης. Ανεβασμένος στα τρακτέρ, μάλιστα, εκφωνούσε επαναστατικούς λόγους διακηρύσσοντας ότι «όσο υπάρχει Μνημόνιο και Τρόικα προοπτική για τον αγρότη δεν υπάρχει» χωρίς να φαντάζεται ότι σε 2,5 χρόνια θα υπέγραφε με τη σειρά του το τρίτο Μνημόνιο.
Για όσους έχουν παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις του, είχε αναφέρει σε μια, ότι συναντούσε κόσμο που του έλεγε ότι και 3 στις 10 υποσχέσεις να υλοποιήσει, ο κόσμος θα είναι ευχαριστημένος. Και ο Cool Αλέξης απαντούσε με προβληματισμό για το πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι προσδοκίες των πολιτών μας. Ελπίζω να κατάλαβες, Αλέξη, μετά τις τόσες κωλοτούμπες που έγιναν σε ένα χρόνο γιατί έπεσαν και οι προσδοκίες μας.

Ώρες-ώρες σκέφτομαι πόσα μετάλλια θα έπαιρνε η χώρα μας στο ανσάμπλ, αν κατεβάζαμε τους πολιτικούς μας στις διοργανώσεις αυτές.
https://youtu.be/U6d2WxNqbWY

O Αλέξης Τσίπρας στο μπλόκο του Ορχομενού