Μην είδατε τον πρόσφυγα;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μην είδατε τον πρόσφυγα;

Απρίλιος 14, 2016 - 11:34

Μυρωδιά, λέει, δεν έχουμε πάρει από το προσφυγικό οι Έλληνες πολίτες. Μόνο όσοι είναι σε κάποια ακριτικά μέρη έχουν πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν πρόσφυγες στην Ελλάδα. Είτε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Τόσκας... το «σκάει» προτού μιλήσει στους δημοσιογράφους, είτε ακριτικά μέρη στην Ελλάδα είναι ο Πειραιάς, η πλατεία Βικτωρίας και το Ελληνικό και δεν το ξέραμε!.. Ή το Πεδίον του Άρεως, πριν από λίγο καιρό...

«Δεν το έχει νιώσει στο πετσί του, εννοώ στην καθημερινότητά του (ο Έλληνας το πρόβλημα). Δηλαδή μέσα στο κέντρο της Αθήνας δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στο κέντρο των μεγάλων πόλεων δεν βλέπουμε πρόσφυγες, μέσα στις εθνικές οδούς δεν βλέπουμε πρόσφυγες, υπάρχει το πρόβλημα, δεν θέλω να πω να το κουκουλώσω, αλλά είναι ελεγχόμενο σε μεγάλο βαθμό και θα γίνει ακόμη πιο ελεγχόμενο τις επόμενες μέρες».

Πες μας τι πίνεις! Είναι ελεγχόμενο το πρόβλημα επειδή πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι σκόρπιοι στους δρόμους;

Ακόμα χειρότερα, ο κ. Τόσκας προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, επειδή η Αριστερά που μας κυβερνά, εφαρμόζει συχνά «βαφή» στις ρίζες των προβλημάτων.

Μυρωδιά δεν έχουμε πάρει, κύριε Τόσκα μας. Ειδικά όσοι κινούνται καθημερινά με τον ηλεκτρικό, δεν έχουν ιδέα προς τι όλος αυτός ο θόρυβος. Περνούν, σου λέει, από τον Πειραιά, και τους μυρίζει λουλούδι και θαλασσινή αύρα. Στο Ελληνικό, οι κάτοικοι πιστεύουν ότι οι εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου είναι άδειες. Ανοίγουμε την τιβί και μαθαίνουμε τι γίνεται, όπως, ας πούμε, ότι, κατά δήλωση του υπουργού, «οι δαρμένοι της Ειδομένης θα γίνουν οι αυριανοί τζιχαντιστές».

Και τι κάνατε, κύριε Τόσκα μου, για να μην δείρουν οι Σκοπιανοί εντός ελληνικού εδάφους τους πρόσφυγες;

Δεν αφήνετε τις μπαρούφες, αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να πείτε; Πήξαμε στην ανοησία..