Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Μάιος 09, 2016 - 10:44

H Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου. 

Η συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου στην αίθουσα  Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ, με τις ομιλίες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, του  προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα. Αμέσως μετά το σώμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα συνεδριάσει σε 7 workshop για να διαμορφώσει τις προγραμματικές θέσεις της Συμπαράταξης. Οι επτά θεματικές ενότητες είναι Οικονομία, Κράτος-Αυτοδιοίκηση, Παιδεία, Ευρώπη, Κοινωνικό Κράτος, Πολιτικό Σύστημα και Περιβάλλον-Ποιότητα ζωής.

Συντονιστής της θεματικής ενότητας Περιβάλλον - Ποιότητα ζωής θα είναι ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές και βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης. Στη συγκεκριμένη ενότητα ανήκουν οι Τομείς Ενέργειας & Ορυκτών Πρώτων Υλών, Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, Περιφερειακού Σχεδιασμού, Δημόσιων Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων. 

Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν πεντάλεπτες απολογιστικές ομιλίες από τα μέλη των workshop και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την δευτερολογία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.