Σύλληψη 35χρονου "τσαντάκια"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλληψη 35χρονου "τσαντάκια"

Ιούνιος 13, 2012 - 18:17

Εξιχνιάστηκαν επτά (7) αρπαγές τσαντών και πορτοφολιού, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στην Κορινθία.
Συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας.
Σε βάρος του έχουν σχηματιστεί δικογραφίες, για δεκαοχτώ (18) συνολικά περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιών σε Αργολίδα και Κορινθία.
Εξιχνιάστηκαν, επτά (7) αρπαγές τσαντών και πορτοφολιού, καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στην Κορινθία, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ συνελήφθη, χθες (12-6-2012) το πρωί, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο 35χρονος, χθες (12-6-2012) το πρωί, στα Αθίκια Κορινθίας, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Μετά από έρευνα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, εντόπισαν και συνέλαβαν, λίγο αργότερα στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, τον 35χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν μέρος του χρηματικού ποσού.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, πλησίαζε γυναίκες που κινούνταν πεζές και άρπαζε τις τσάντες τους, ενώ το τελευταίο δίμηνο, είχε διαπράξει τις εξής περιπτώσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιού:
     Την 11-6-2012 το βράδυ, στην Ευαγγελίστρια Κορινθίας, αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.
     Την 4-6-2012 το πρωί, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα.
     Την 5-5-2012 το μεσημέρι, στα Ίσθμια Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα, έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.

     Την 3-5-2012 το πρωί, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα αλλοδαπής, που περιείχε χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και έγγραφα.
     Την 3-5-2012 το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα.
     Την 29-4-2012 το πρωί, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 35χρονος, αφαίρεσε την δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε, την 11-6-2012 το βράδυ, από το Κιάτο Κορινθίας, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Σε βάρος του 35χρονου, έχουν επίσης σχηματιστεί δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για δεκαοχτώ (18) περιπτώσεις αρπαγής τσαντών, σε Κορινθία και Αργολίδα. (Το από 15-3-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας) και (Τα από 18-3-2012 και 22-3-2012 Δελτία Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας).
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.