Ο Θ. Τζήμερος από την Τρίπολη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει την Ελλάδα Β. Κορέα της Μεσογείου (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Θ. Τζήμερος από την Τρίπολη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει την Ελλάδα Β. Κορέα της Μεσογείου (video)

Ιούνιος 14, 2012 - 14:50

“Επικίνδυνο κόμμα», στερούμενο κάθε σοβαρότητας και χωρίς οικονομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα ό,τι σαχλαμάρα του κατέβει του καθενός στο κόμμα να τι λέει, χαρακτήρισε από την Τρίπολη και τα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά» Θάνος Τζήμερος, το ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.  Ο κ. Τζήμερος βρέθηκε μαζί με την επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματός του Αντιγόνη Λυμπεράκη και τον υποψήφιο στη Β’ Αθηνών Γιώργο Τανισχίδη στην Τρίπολη σήμερα πριν λίγη ώρα και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.
Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Τζήμερος η επίσκεψη έγινε για δύο λόγους. Ο ένας σχετίζεται με την ανάγκη ενίσχυσης της περιφέρειας και των αποκεντρωμένων θεσμών και ο άλλος με την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του κ. Τατούλη, γιατί αποτελεί έναν πολιτικό που έχει σθεναρή και αποφασιστική στάση και τα έβαλε με το σύστημα.
Ο κ. Τζήμερος μιλώντας για το κόμμα του, την «Δημιουργία Ξανά»μεταξύ άλλων σημείωσε πως «είμαστε άνθρωποι με παραγωγική σκέψη και εκφράσαμε στις εκλογές της 6ης Μαΐου την κοινή λογική». Σημείωσε πως «θέλουμε κράτος αξιοκρατίας, χωρίς τα τρωκτικά του δημοσίου και έχουμε καθαρό λόγο ζητώντας θεσμική επανάσταση, την οποία και κάναμε με την συμμετοχή μας στις εκλογές». Διευκρίνισε πως η συνεργασία με την «Δράση» οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν μία κοινή στάση για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων και τόνισε πως μετεκλογικά αν είναι στη βουλή το κόμμα του θα συνεργαστούν με ανθρώπους από όλα τα κόμματα γιατί σε όλους τους κομματικούς χώρους υπάρχουν υγιή στοιχεία».
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στο τέλος των κομμάτων, για τα οποία είπε πως είναι «ζόμπι» που έχουν τελειώσει αλλά δεν το έχουν καταλάβει, ενώ εξηγώντας γιατί τόσος κόσμος ψήφισε το ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως το έπραξε όχι γιατί το κόμμα αυτό έχει λόγο και θέσεις αλλά γιατί οι πολίτες ήθελαν να τιμωρήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα χαρακτηριστικά είπε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει την Ελλάδα Β. Κορέα της Μεσογείου»
Μίλησε ακόμα για λάσπη ορισμένων προς το κόμμα του, όταν λένε ότι αποτελείται από ανθρώπους που είναι ελίτ στον επαγγελματικό χώρο και διευκρίνισε πως το πρόγραμμά τους το έχουν κάνει αγρότες, βιοτέχνες ενώ και ο ίδιος έχει μικρή επιχείρηση στην οποία μάλιστα απασχολεί 6 ανθρώπους και ζει 6 οικογένειες. Τόνισε δε πως «εμείς με τη λάσπη θα χτίσουμε», ενώ όλοι τόσα χρόνια γκρέμιζαν..
Δείτε στο βίντεο ένα απόσπασμα της εισήγησης του κ. Τζήμερου και τις αναφορές της κας. Λυμπεράκη και του κ. Τανισχίδη για την οικονομία της χώρας.

EqgdKGkPtPk