Ποιος είναι ο γερμανοτσολιάς τώρα, κυρία Βαγενά;..

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ποιος είναι ο γερμανοτσολιάς τώρα, κυρία Βαγενά;..

Μάιος 26, 2016 - 23:46

«Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Είμαστε ανθεκτικός λαός.»

Η φράση ανήκει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Άννα Βαγενά που μεγάλη χάρη θα μας είχε κάνει αν ξάπλωνε στους καναπέδες του σπιτιού της και αν έπαιζε καλό θέατρο στο θέατρο και όχι κακό θέατρο στη Βουλή.

Πέρα από το προφανές, ότι βουλευτής της κυβέρνησης απροκάλυπτα συγκρίνει την επικυριαρχία μιας αυτοκρατορίας με το μνημόνιο και απροκάλυπτα την εξισώνει μαζί της, παραδεχόμενη σαφώς την επικυριαρχία των δανειστών στα εθνικά μας δικαιώματα, να θυμίσουμε στην αραχτή και λάιτ βουλευτή ότι δεν υπογράψαμε τη σκλαβιά μας στους Οθωμανούς ούτε συνθηκολογήσαμε μαζί τους, ότι δεν παραδοθήκαμε ποτέ στους Γερμανούς και αντέξαμε κακουχίες και μεγάλες πείνες αλλά πάντως σε όλη μας την Ιστορία ποτέ δεν ξεκινήσαμε με νταούλια και ζουρνάδες και βρεθήκαμε με τα παντελόνια κατεβασμένα.

Κάτι που κατόρθωσε μέσα σε έναν χρόνο η «πρωτοδεύτερη φορά Αριστερά» του αγαπημένου της Αλέξη και της παρέας του. Το ξεπούλημα των ελληνικών γαιών, δημοσίων υπηρεσιών και βιομηχανιών και η υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου για 100 χρόνια, κυρία Βαγενά μου, είναι η μεγαλύτερη προδοσία σε αυτή τη χώρα και θα αποδειχθεί η μεγαλύτερη καταστροφή της.

Γιατί; Επειδή με το «ηθικό πλεονέκτημα» της κατ' όνομα αριστεράς σας, κυρία Βαγενά μου, χάθηκε και χάνεται το ηθικό των Ελλήνων πολιτών, ηθικό που είχαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς τους και σε όλες τις δύσκολες ώρες τους. Στο κάτω-κάτω, τότε τους ξεζούμιζαν οι Οθωμανοί και τα «γιουσουφάκια» τους. Τώρα τους ξεζουμίζει η δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνησή τους, η οποία παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές.

Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα, τώρα, αυτή την ώρα σε κάποιο μαιευτήριο, θα γνωρίζουν ότι θα είναι σκλάβοι των δανειστών για 100 χρόνια -εσείς το είπατε! Και δεν έχουν καμία ελπίδα να ανατρέψουν το σκηνικό, αφού όποια κυβέρνηση εκλεγεί, δεν θα μπορεί να αλλάξει το νομοσχέδιο. Στον ελληνικό χώρο επί τουρκοκρατίας υπήρχε η ελπίδα της απελευθέρωσης.

Η ελπίδα χάθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και οι γερμανοτσολιάδες είναι εδώ, μόνο που κάθονται στα έδρανα της πλειοψηφίας στη Βουλή, κυρία Βαγενά.