Τις πύλες του ανοίγει σήμερα το "Αρκαδικό Πανόραμα 2012"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τις πύλες του ανοίγει σήμερα το "Αρκαδικό Πανόραμα 2012"

Ιούνιος 20, 2012 - 12:17

Στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Αρκαδικού Πανοράματος, από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής θα τιμηθεί για την προσφορά του και ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Η σημερινή εκδήλωση θα ολοκληρωθεί μετην παρουσίαση της νέας φανέλας του "Ευρωπαίου", πλέον Αστέρα Τρίπολης
Η συνέντευξη που δόθηkε σήμερα έιχε ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πανοράματος, που παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου ιωάννη Μπουντρούκα, με ιδιαίτερη έμφαση στις ημερίδες των επόμενων ημερών (για τις αγροτικές καλλιέργειες, αγροτουρισμό, εκτροφή σαλιγκαριών, κα) και στην τελική εκδήλωση για την ανάδειξη της αρκαδικής κουζίνας, η οποία θα υλοποιηθεί από έμπειρους μάγειρες (chef) του τόπου μας.
Η συμμετοχή των εκθετών, ακόμη και των ξένων Επιμελητηρίων, παρά την κρίση και τις αντιξοότητες, είναι ικανοποιητική. Ελπίδα όμως και μεγάλο στοίχημα των εμπλεκομένων στην οργάνωση του Αρκαδικού Πανοράματος παραμένει η αύξηση της επισκεψιμότητας, εκ μέρους του κόσμου. Αυτό εξάλλου υπογράμμισε και ο πρόεδρος της Α΄ Εκθεσιακής, Άγγελος Καραμπίκας, ζητώντας από τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τον εκθεσιακ΄'ο χώρο αλλά και τις εκδηλώσεις, που θα ενισχύσουν με τις πληροφορίες τους όλους τους ενδιαφερόμενους.
Β.Θ.