Tουρνουά ποδοσφαίρου για ακαδημίες και συλλόγους στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Tουρνουά ποδοσφαίρου για ακαδημίες και συλλόγους στην Αργολίδα

Ιούνιος 20, 2012 - 14:08

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η European Sports Management (ESM), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων διοργανώνει από 21 έως 24 Ιουνίου τουρνουά ποδοσφαίρου για ακαδημίες και συλλόγους από  όλη την Ελλάδα.
Η ESM, επέλεξε τον νομό Αργολίδος για την διεξαγωγή της διοργάνωσης βασιζόμενοι στους άριστους αθλητικούς χώρους που διαθέτει, αλλά και στο υψηλό επίπεδο των καταλυμάτων που υπάρχουν στο νομό, σημαντικός παράγοντας μιας και θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας από 10 έως 17 ετών.
Στο «ΝΑΥΠΛΙΟ 2012» θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 440 αθλητές οι οποίοι θα αγωνισθούν σε τέσσερις κατηγορίες ανά ηλικία, ενώ το νομό Αργολίδος αναμένεται κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, να επισκεφθούν περισσότερα από χίλια άτομα (γονείς, δημοσιογράφοι, προπονητές, συνοδοί κλπ).
Η ESM θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμο Ναυπλιέων και την ΕΠΣ Αργολίδος για την ηθική και τεχνική υποστήριξη που παρέχει στις ομάδες και τους αθλητές.
Όλα τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα είναι ευπρόσδεκτα να παρακολουθήσουν τους αγώνες, το πρόγραμμα των οποίων μπορείτε να πληροφορηθείτε μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.esm.gr.
Με Eκτίμηση
Γιατην European Sports Management
ΓιάννηςΣτασινόπουλος
Υπεύθυνος Διοργάνωσης