'Εκλεβαν Εκκλησίες-Κατηγορούνται τρία άτομα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

'Εκλεβαν Εκκλησίες-Κατηγορούνται τρία άτομα

Αύγουστος 02, 2016 - 09:52

φωτογραφία eurokinissi

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οκτώ  περιπτώσεις κλοπών και απόπειρων κλοπής σε Ιερούς Ναούς, που είχαν γίνει σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις  ημεδαποί, δύο  άντρες ηλικίας 39 και 41 ετών, αντίστοιχα και μία 32χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, την 27.7.2016, σε  τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά τρεις απόπειρες κλοπής και πέντε κλοπές σε Ιερούς Ναούς, από όπου αφαίρεσαν χρήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.