Τον μάτιασαν... Σε επέμβαση στο δεξί μάτι θα υποβληθεί ο Αντώνης Σαμαράς

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τον μάτιασαν... Σε επέμβαση στο δεξί μάτι θα υποβληθεί ο Αντώνης Σαμαράς

Ιούνιος 22, 2012 - 18:52

φωτογραφία eurokinissi Γιώργος Κονταρίνης

Σε οφθαλμολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο "Αττικόν", υποβλήθηκε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς εμφάνισε αρχή αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς στο δεξί μάτι και αύριο Σάββατο θα υποβληθεί σε επέμβαση. Πρόκειται για σοβαρή πάθηση.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρεται:
"Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από το Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.
Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.
Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο".
Περίπου στις τρεις και μισή το μεσημέρι ο κ. Σαμαράς επέστρεψε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου συνοδευόμενος από την σύζυγό του Γεωργία. Κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Κι αυτό διότι το πρόβλημα που εμφάνισε αιφνιδίως ο κ. Σαμαράς είναι πολύ σοβαρό και εφ' όσον δεν επέλεξε να παραμείνει νοσηλευόμενος, απαιτείται να λαμβάνεται ανά τακτά διαστήματα η πίεση στο δεξί μάτι του.
Σημειώνεται ότι για τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ η οποία αναβάλλεται και θα επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία.
Δείτε τη φωτογραφία την στιγμή της επιστροφής του κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου
www.protothema.gr