Ο Γ.Ανδριανός συγχαίρει τους δωρητές του οικοπέδου του παιδικού σταθμού Λυγουριού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γ.Ανδριανός συγχαίρει τους δωρητές του οικοπέδου του παιδικού σταθμού Λυγουριού

Ιούνιος 23, 2012 - 17:18

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ
Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα τόσο το Δήμο Επιδαύρου για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο – βεβαίως – και τους τιμώμενους δωρητές του οικοπέδου του Παιδικού Σταθμού Λυγουριού.
Σ’ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την πατρίδα και την κοινωνία μας, πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας όπως η δωρεά αυτή, αποδεικνύουν ότι στον τόπο μας - στο Λυγουριό, στον καποδιστριακό Δήμο της Επιδαύρου, σε ολόκληρη την Αργολίδα – η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αίσθηση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο είναι έννοιες όχι μόνο ζωντανές αλλά και ακμαίες. Είναι οι ακλόνητοι γνώμονες που οδηγούν με ασφάλεια έξω από την κρίση και σε ένα μέλλον ανάπτυξης και προόδου.  Κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο όταν οι δράσεις αυτές δίνουν χειροπιαστές λύσεις σε πιεστικά προβλήματα όπως είναι η ανάγκη για παιδικούς σταθμούς.
Εύχομαι λοιπόν η προσφορά αυτή να βρει μιμητές και συνεχιστές. Από τις αρχαίες χορηγίες μέχρι τους ευεργέτες της νεώτερης ιστορίας μας, το ελληνικό φιλότιμο είναι το χαρακτηριστικό που δίνει στο Γένος μας την ιδιαίτερη και διαχρονική του ταυτότητα. Ήρθε η ώρα όλοι μας και καθένας ξεχωριστά, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να δώσουμε νέο σύγχρονο περιεχόμενο στην κατεξοχήν αυτή ελληνική αξία.