Το Κρανίδι στην Γ' Εθνική στο Μπάσκετ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Κρανίδι στην Γ' Εθνική στο Μπάσκετ

Ιούνιος 27, 2012 - 18:17

φωτογραφία eurokinissi-Θανάσης Καλιάρας

Ο Α.Ο.Κρανιδιου είναι τελικά η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΣΚΑ-Κ στην Γ εθνική κατηγορία στο μπάσκετ.Το Λεωνίδιο που ήταν πρωταθλητής δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Γ εθνική αφού ο βασικός χορηγός της ομάδας εδώ και τρία χρόνια ο κ.Σουραβλας απέσυρε την χορηγία του.
Για οικονομικούς λόγους λοιπόν δεν θα συμμετάσχει στην Γ εθνική και θα παίξει στην Α κατηγορία της ΕΣΚΑ-Κ.
Από εκεί και πέρα την < διερευνητική εντολή > πήρε το Κρανίδι που ήταν δεύτερο στην βαθμολογία.Το Κρανιδι λοιπόν δέχτηκε και θα παίξει την νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ εθνική οπού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν άλλες δυο χρονιές.
Η ομάδα του Κρανιδιου θα στηριχθεί στα ντόπια παιδιά και θα κάνει μια μόνο μεταγραφή ενός πλει-μεικερ,ενώ προπονητής ανέλαβε ο Ακης Καλαϊτζάκης που μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της ομάδας.
ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΕΤΩΡΟ Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
Μια σημαντική προσθήκη έκανε στο ροστερ της η ομάδα μπασκετ της Νέας Κιου ο Αργοναύτης αποκτώντας με υποσχετική μεταγραφή τον Γιώργο Τετώρο από τον Πήγασο Αστρους.
Είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο οποίος μάλιστα παίζει στην εθνική ομάδα κωφών ( είναι κωφάλαλος ) και θα βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα της Νέας Κιου να έχει ακόμα καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑ-Κ.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)