Το σχόλιο του Σωκράτη Δεν θέλουν να έχουν Αντιπρόεδρο της Βουλής Χρυσαυγίτη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το σχόλιο του Σωκράτη Δεν θέλουν να έχουν Αντιπρόεδρο της Βουλής Χρυσαυγίτη

Ιούνιος 30, 2012 - 15:42

Δεν είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής. Ούτε οπαδός της.
Για την ακρίβεια, η ιδεολογία της, οι πολιτικές θέσεις της και οι πρακτικές της μου προκαλούν αποστροφή.
Όμως, πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσει κάποιος για "τον Ροζ Ελέφαντα που βρίσκεται στο δωμάτιο" και όλοι σφυρίζουμε αδιάφορα προσποιούμενοι πως δεν υπάρχει...
Χθες συντελέστηκε στη Βουλή των Ελλήνων μια κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής, που είναι μετά το Σύνταγμα ο ιεραρχικά ανώτερος νόμος του Κράτους!
Και ο λόγος είναι απλός:
Σε μια έξαρση αυθαιρεσίας, αλαζονείας και υποκρισίας, οι Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και του Καμμένου, αποφάσισαν να μην εφαρμόσουν το άρθρο του Κανονισμού της Βουλής που προβλέπει ότι το τέταρτο σε δύναμη ψήφων στις εθνικές εκλογές κόμμα δικαιούται μία θέση Αντιπροέδρου στη Βουλή, και με νομικίστικα τερτίπια παραβίασαν τον Κανονισμό.
Γιατί;
Γιατί "δεν θέλουν να έχουν Αντιπρόεδρο της Βουλής Χρυσαυγίτη"!
Γιατί θεωρούν ότι οι Χρυσαυγίτες λερώνουν την δική τους "φυλετική βουλευτική καθαρότητα"!
Γιατί, στην τελική, θεωρούν ότι η Βουλή των Ελλήνων είναι ιδιοκτησία δική τους, και όχι του Ελληνικού Λαού!
Γιατί, κατά συνέπεια, θεωρούν ότι μπορούν, όπως έκαναν επί 30 χρόνια τώρα, να χρησιμοποιούν τις δομές του Ελληνικού Κράτους ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ, και όχι για την ικανοποίηση των επιθυμιών του Ελληνικού Λαού.
Αλλά, όπως και να το κάνουμε, 500.000 συμπολίτες μας αποφάσισαν -λανθασμένα και κάκιστα, κατά την άποψη μου, αλλά όπως και να το κάνουμε ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ- ότι επιθυμούν να εκπροσωπούνται στη Βουλή των Ελλήνων από την Χρυσή Αυγή!
Και η συμπεριφορά αυτή των Βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και του Καμμένου, αποφάσισαν να μην εφαρμόσουν το άρθρο του Κανονισμού της Βουλής ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!
Όπως έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να κάνουν!
Γιατί το Σύνταγμα της Ελλάδας κατοχυρώνει την ελευθερία της ψήφου και την ελευθερία της γνώμης! Δεν κατοχυρώνει την ελευθερία της ψήφου και την ελευθερία της γνώμης "αρκεί να συμφωνούν με αυτήν την γνώμη οι Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και του Καμμένου!!!"
Υπάρχει πρόβλημα με το σκεπτικό "η δική μου παραβίαση του Συντάγματος είναι ΟΚ γιατί την κάνω εγώ, που έχω καλή πρόθεση και είμαι εξ ορισμού σωστός!"
Θα σου χαλάσω τη φαντασίωση, αγαπητέ μου φίλε, αλλά ΟΛΟΙ πιστεύουν ότι ΑΥΤΟΙ είναι "εξ ορισμού σωστοί"! Από τον Χρυσαυγίτη μέχρι τον Τροτσκιστή...
Οι Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και του Καμμένου που χθες παραβίασαν με αυτόν τον θρασύ και υποκριτικό τρόπο τον Κανονισμό της Βουλής δεν θα πρέπει να αισθάνονται υπερηφάνεια, που "κατάφεραν ένα πλήγμα κατά του Φασισμού".
Θα πρέπει να αισθάνονται ντροπή, που έβαλαν ένα ακόμα λιθαράκι για την εδραίωση και την θεωρητική στήριξη του Φασισμού στη συνείδηση του Έλληνα Πολίτη.