Νικολάκου: Σεβαστή αλλά μη αποδεκτή η δικαστική απόφαση (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νικολάκου: Σεβαστή αλλά μη αποδεκτή η δικαστική απόφαση (βίντεο)

Οκτώβριος 19, 2016 - 17:22

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας στην οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για έναν χρόνο στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στην αντιπεριφερειάρχη Kωσταντίνα Νικολάκου, έφτασε η επίσημη απάντηση διά στόματος της κυρίας Νικολάκου καθώς ο περιφερειάρχης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων της Περιφέρειας απουσιάζει.

Όπως ανέφερε η κυρία Νικολάκου, η μεσσηνιακή εφημερίδα «Ελευθερία» μήνυσε και τους δύο καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν έλαβε τα ίδια χρήματα τα οποία έλαβαν δυο άλλες εφημερίδες του Νομού.

"Ο περιφερειάρχης δεν κρύβεται από τους πολίτες. Τη Δευτέρα που θα επιστρέψει ο περιφερειάρχης θα παραχωρήσουν και οι δύο συνέντευξη τύπου. Επεσήμανε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο περιφερειάρχης τους κοιτά στα μάτια.

Η αντιπεριφερειάρχης χαρακτήρισε εσφαλμένη τη δικαστική απόφαση η οποία είναι μεν σεβαστή, αλλά δεν είναι αποδεκτή. Όπως ανέφερε, δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ακουστεί και η δική τους άποψη στο δικαστήριο.

Δεν δόθηκε η αναβολή την οποία είχαμε ζητήσει

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η θεματική αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου άσκησαν έφεση στην οποία θα κριθούν τα πάντα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όσον αφορά στην παύση του περιφερειάρχη την οποία επικαλείται η εφημερίδα «Αυγή», η κυρία Νικολάκου είπε ότι ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ό,τι νομίζει, οι πολίτες όμως πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε παρόντες.

Ας μη βιάζονται κάποιοι την επιθυμία τους να την κάνουν είδηση. Συνεχίζουμε το έργο μας κανονικά.  Δεν σταματάμε.

ArcadiaPortal.gr Νικολάκου: Σεβαστή αλλά μη αποδεκτή η δικαστική απόφαση