Δεύτερη η Γ.Ε.Ναυπλίου στις Παγκορασίδες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεύτερη η Γ.Ε.Ναυπλίου στις Παγκορασίδες

Ιούλιος 04, 2012 - 12:09

φωτογραφία Κώστας Τασσόπουλος-www.argolidaportal.gr

Έφτασε στην βρύση όμως δεν κατάφερε να πιει νερό η ομάδα παγκορασίδων-βόλεϊ της Γ.Ε.Ναυπλίου.Οι μικρές του Ναυπλίου έφτασαν στον τελικό του πρωταθλήματος παγκορασίδων όμως τελικά έχασαν την πρώτη θέση από την Ολυμπιάδα Πατρών στο ταιμ-μπρεικ 3-2 σετ.
Όμως βέβαια και η δεύτερη θέση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ΓΕΝ η οποία και πέρυσι είχε φτάσει στο φαιναλ-φορ του πρωταθλήματος δείχνοντας ότι έχει μια ομάδα με ταλέντο και μέλλον.
Ο τελικός που έγινε στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου ήταν συναρπαστικός η ομάδα του Ναυπλίου προηγήθηκε 2-0 σετ ( 25-17,25-22 ) όμως οι Πατρινές κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να ισοφαρίσουν σε 2-2 ( 25-21,25-21 ) στο ταιμ μπρεικ η ΓΕΝ προηγήθηκε 5-2 όμως η Ολυμπιάδα έκανε ένα εκπληκτικό σερί 13-0 και πήρε το σετ 15-5 και τον τίτλο.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. ( Λαμπρόπουλος )
Μπακοπουλου Μακρη Γιαννοπουλου Σταυροπουλου Μανικα Κωστοπουλου Κοντραφουρη Σαραρπτζη Καραβιωτη Ρουμελιωτη Αλμποχωριτη Κοντογεωργοπουλου Μπλοκ Μπουρμπουρα.
ΓΕΝ ( Διαμαντή )
Στεφανοπουλου Μπελεσιωτη Τρικκα Κεντροι Χορμη Χρυσοβεργη Κατσουλιερη Χρονοπουλου Σταθογιαννοπουλου Χατζικου Γεωργίου Σταυρού.
(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος)