Σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι!

Νοέμβριος 03, 2016 - 10:09

Περιμένοντας να δω τι θα πει η Γεροβασίλη στον Σκάι στους «Αταίριαστους» για το ΕΣΡ, το ΣτΕ, τον Παππά και τον Πολύδωρα (κυρίως για να δω αν γυαλίζει ακόμα το μάτι της όπως προχθές, ομολογώ) συνειδητοποιώ ότι ούτε κυβέρνηση έχουμε ούτε αντιπολίτευση. Το χειρότερο: δεν έχουμε καμία μα καμία αίσθηση και συναίσθηση. Μόνο παραίσθηση.

Είναι το LSD ξανά στη μόδα;

Θέλουν όλοι τη συναίνεση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, λένε. Και πάει ο Τσίπρας και τραβάει από τα αζήτητα τον Πολύδωρα, ο οποίος τρώει πόρτα από τη ΝΔ και μεγαλύτερη πόρτα από το ΠαΣοΚ και το Ποτάμι. Ο οποίος πάει στην ΕΡΤ και δηλώνει... Σαμουράι, ενώ αναρωτιέται on air αν επιθυμεί η ΝΔ και τη φυσική του εξόντωση. Ο οποίος δηλώνει παράγων εξομάλυνσης και κάνει και ένα αντιμνημονιακό ξέσπασμα, έτσι για το καλό.

Σε κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι!

Η κυβέρνηση έχει αναγάγει σε μείζον πολιτικό ζήτημα τα κανάλια και τις άδειες, την ώρα που 300.000 παιδιά στην Ελλάδα πεινάνε επειδή δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο γονέα. Αλήθεια, τι έκανε ο cool Αλέξης για την ανεργία στον τόπο; 

Τίποτε. Δεν μιλάμε για τις παροχές του ΟΑΕΔ, ούτε για τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Μιλάμε για δουλειές!

Πέρυσι τέτοιο καιρό, τρεις μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες θα άνοιγαν μονάδες παραγωγής στα Σπάτα, στην Πύλο και στο Ρέθυμνο, προσλαμβάνοντας συνολικά 15.000 άτομα. Έγινε τίποτα για τη διευκόλυνση των επενδύσεων στην Ελλάδα, ώστε οι αυτοκινητοβιομηχανίες να περπατήσουν προς τα εδώ;

Η είδηση τα λέει όλα: «Η αποτελεσματικότητα της διοίκησης και του προσωπικού στο Κέκσκεμιτ της Ουγγαρίας οδήγησαν τη Mercedes-Benz στην απόφαση να κατασκευάσει μέσα στα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια και δεύτερο εργοστάσιο στον ίδιο χώρο. Η επένδυση θα πλησιάζει το 1 δισ. ευρώ».

Εμείς βλέπουμε μόνο να αυξάνονται τα χρέη μας στην Εφορία κατά 1-2 δισ. ευρώ τον μήνα. Από επένδυση, μη φας, έχει γλάρο. Έχει ΣτΕ, έχει Πολύδωρα, βιασύνη να «τα πάρουν από τους πλούσιους» και να τα δώσουν στο πόπολο, μόνο που τελικά παίρνουν το πτηνό και αναγκάζονται να γυρίσουν στο ίδιο τροπάρι των προσωρινών αδειών.

Την ώρα που πεινάνε παιδιά, ο Αλέξης θέλει μόνο να μείνει στην καρέκλα του και ο Κούλης θέλει να του την φάει. Καταρρέουμε και το μόνο που βλέπουμε είναι με κάθε μέσο να σκοτώνονται για την εξουσία, να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον και στο τέλος θα κάνουν και από μια δημοσκόπηση για να δουν τι απήχηση είχε ο καβγάς τους στον κοσμάκη και αν μάζεψαν κανένα ψηφαλάκι!

Δεν πειράζει. Θα φάμε τις τηλεοπτικές άδειες.

Αλήθεια, τελικά τα εκατομμύρια που θα μαζεύαμε από τους καναλάρχες δεν ήταν 255 εκατ. ευρώ;. Γιατί στο κυβερνητικό ανακοινωθέν έγιναν 450 εκατ. ευρώ προχθές; Αυγάτισαν κομμάτι...