Ο Πανναυπλιακός διώχνει τους "αντάρτες" ποδοσφαιριστές

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Πανναυπλιακός διώχνει τους "αντάρτες" ποδοσφαιριστές

Νοέμβριος 14, 2016 - 11:42

Ανακοίνωση του Πανναυπλιακού:Με ομόφωνη απόφαση του,το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού και μετά την "ανταρσία" ποδοσφαιριστών,σε πρώτη φάση απομακρύνει οριστικά από το σύλλογο,ως πρωτεργάτες του "ξεσηκωμού" παικτών,τους κάτωθι μέχρι σήμερα παίκτες του συλλόγου:

  Ψύχο Νίκο

  Κόλλια Δημήτρη

  Κασκαφέτο Χρήστο

  Τσαβδαρά Γιώργo

Περισσότερα τις ερχόμενες ημέρες.Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές καλούνται να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού απέναντι στο,για πρώτη φορά στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά γεγονός,ποδοσφαιριστές να ζητούν την απομάκρυνση προέδρου και προπονητή,ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι αυτονόητα δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς,γνωρίζει πολύ καλά από ποιούς υποκινήθηκε και ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί το όλο θέμα καθώς και ποιοί ήταν τα εκτελεστικά όργανα γι'αυτό.Γι'αυτό το λόγο εκδιώχθηκαν οι ποδοσφαιριστές Ψύχος Νίκος(από Αεροδρόμιο Άργους),Κόλλιας Δημήτρης(από το Κουτσοπόδι),Κασκαφέτος Χρήστος(από το Κουτσοπόδι)και Τσαβδαράς Γιώργος(από Ναύπλιο-συγγενής του Ν.Ψύχου).
Ο Πανναυπλακός έχει τεράστια ιστορία και πανελλήνια αποδόχη για να δέχεται τέτοιους εκβιασμούς από κάποιους που,λόγω των ειδικών συνθηκών το καλοκαίρι (παραλάβαμε τον σύλλογο από την προηγούμενη διοίκηση με δύο ποδοσφαιριστές,αφού οι υπόλοιποι εκποιήθηκαν) φόρεσαν κατ'ανάγκη τη φανέλα του.
Τελειώνοντας,το Δ.Σ.του Πανναυπλιακού θέλοντας να προστατεύσει τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου από τέτοιες αήθεις ενέργειες,ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο ότι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά των ανωτέρων ποδ/στών προς όλες τις ποδοσφαιρικές και δικαστικές αρχές.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ