Αθώα δηλώνει η 38χρονη «μαύρη χήρα» στην Τρίπολη (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αθώα δηλώνει η 38χρονη «μαύρη χήρα» στην Τρίπολη (βίντεο)

Νοέμβριος 15, 2016 - 15:43

Ύστερα από ένα επεισοδιακό πρωινό στο Δικαστικό Μέγαρο του Δήμου Τρίπολης κατά την προσέλευση της κατηγορουμένης Δήμητρας Βούλγαρη για τον φόνο του συζύγου της Θανάση Λάμπρου στο Μεικτό Ορκωτό και μια συνεδρίαση περίπου τριών ωρών, αποφασίστηκε η αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Εις εκ των δικηγόρων δικηγόρος της κατηγορουμένης, ο κ. Σπύρος Ρομποτής, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης εξέφρασε την ευχή το δικαστήριο να εργαστεί κοπιωδώς ώστε να αναζητήσει την ουσιαστική αλήθεια.

Ως προς την αναβολή, ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι δεν ζητήθηκε αναβολή, αλλά επισημάνθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος σύντμησης της κλήτευσης της κατηγορουμένης, λέγοντας:

Δεν υπήρχε λόγος να μην κλητευτεί νομίμως. Έπρεπε να κλητευτεί εκ νέου, επειδή ο λόγος που συντμήθηκε η προθεσμία δεν ισχύει στην περίπτωσή της.

Ο κ. Σπ. Ρομποτής επανέλαβε ότι η κατηγορουμένη εμμένει στην αθωότητά της, ότι ουδέποτε έδωσε την ομολογία που αφέθηκε να διαρρεύσει στον Τύπο.

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Ακολούθως, ο έτερος δικηγόρος της 38χρονης κ. Βασίλειος Ρομποτής ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την παρουσία της ανήλικης κόρης -μόλις 13 ετών- στο Δικαστήριο.

«Το ανήλικο εκλήθη με επιμέλεια της εισαγγελέως, που μπορεί να καταθέσει, εφόσον του ζητηθεί, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 13 ετών. Δεν απαγορεύεται να κληθεί μάρτυρας ανήλικος, γι' αυτό και είναι σήμερα εδώ».

Είδατε ένα κοριτσάκι καθημαγμένο, και το ερώτημα είναι: Αυτό το κοριτσάκι, σε τι έφταιξε; Υποστηρίζουμε ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα. Κάποιοι κακοποίησαν την αλήθεια σε κάποια αστυνομικά τμήματα. Η κατηγορουμένη κρατείται ήδη 16 μήνες.

Ο κ. Βασίλης Ρομποτής, συνήγορος υπερασπίσεως, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Marfin, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Οι πραγματικοί ένοχοι είναι έξω, όπως και στη δική μας περίπτωση.

Βίντεο https://youtu.be/qpljsS95IOk

ArcadiaPortal.gr Δίκη "μαύρης χήρας" Τρίπολη