Ποιος κατασκοπεύει το ΚΚΕ;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ποιος κατασκοπεύει το ΚΚΕ;

Δεκέμβριος 03, 2016 - 17:38

«Εδώ Σφυρί από κολόνα του ΟΤΕ καλώ Δρεπάνι... Με λαμβάνεις;»

Μέσα στο γενικότερο μπάχαλο των ημερών -βλέπε Τσίπρας στην Κούβα και να ψηφίζεται στη Βουλή η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που για να μην ψηφιστεί το 2008 κάηκε η Αθήνα, βλέπε Ράμα και τσαμουριώτικα πανηγύρια, βλέπε Ερντογάν που θέλει να φτάσει μέχρι τη... Ρώμη- έρχεται το ΚΚΕ και καταγγέλλει ότι... ενώ το Σφυρί θέλει να καλέσει το Δρεπάνι, μπερδεύονται στη μέση ο Πυρσός της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι!

(Για ΠαΣοΚ, ούτε λόγος...)

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η τηλεφωνήτρια στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, όποτε απαντούσε στο τηλέφωνο, άκουγε το τηλεφωνικό κέντρο είτε του ΣΥΡΙΖΑ, είτε της ΝΔ, είτε του Ποταμιού, που σημαίνει ότι η κλήση "χτυπούσε" ταυτόχρονα στο ΚΚΕ και σε άλλα κόμματα.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του κόμματος προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα».

Τι συμβαίνει; Ποιος υποκλέπτει τις συνομιλίες του ΚΚΕ; Ποιος μπερδεύει τις γραμμές; Υποκλοπές έχουμε να δούμε από το 2006, όταν αποκαλύφθηκε, έπειτα από έναν έλεγχο ρουτίνας, που διεξήγαγε η εταιρία Vodafone στο λογισμικό της, το μεγάλο σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών εις βάρος του τότε πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή, στελεχών της κυβέρνησης και άλλων παραγόντων της δημόσιας ζωής. Και το σκάνδαλο είναι ακομα εδώ -να θυμίσουμε ότι σφραγίστηκε και από την αυτοκτονία στελέχους της εταιρίας... Λέτε να έπιασαν στον Περισσό λαβράκι;..

Ο ΟΤΕ, θυμίζουμε, είναι στα χέρια της Deutsche Telekom. Λέτε να έχει δίκιο ο Καζάκης και να μας παρακολουθούν; Μήπως θα ήταν χρήσιμο να αναγράφεται και στα τηλέφωνα στον Περισσό αυτό που αναγραφόταν στα τηλέφωνα της ΚΥΠ το πάλαι ποτέ: «Προσοχή! Ο εχθρός παρακολουθεί!»;