Να αφεθεί ελεύθερη η «μαύρη χήρα» ζήτησε ο δικηγόρος της (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Να αφεθεί ελεύθερη η «μαύρη χήρα» ζήτησε ο δικηγόρος της (βίντεο)

Δεκέμβριος 05, 2016 - 12:20

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου αναμενόταν να ξεκινήσει και πάλι η δίκη της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη στο Μεικτό Ορκωτό Τρίπολης.

Ύστερα από κώλυμα το οποίο δήλωσε η πρόεδρος πρωτοδικών, η δίκη είχε διακοπεί για μία εβδομάδα.

Η 39χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου και σήμερα θα συνέχιζε την κατάθεσή του ο αξιωματικός της Ασφάλειας Ναυπλίου, που όπως ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Ρομποτής είναι ο καλύτερος μάρτυρας.

Θα τον εξετάζουμε 20 ώρες

Ο συνήγορος κατηγορίας κ. Γεωργόπουλος τόνισε ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας θα αποδείξει την ενοχή της κατηγορουμένης.
Λίγο μετά τις 9:00 ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη,  αλλά για ακόμη μία φορά διεκόπη.

Την προεδρεία τη σημερινής δίκης είχε η πρόεδρος πρωτοδικών Σπάρτης η οποία ανακοίνωσε ότι λόγω ανυπέρβλητου προβλήματος της προέδρου πρωτοδικών Τρίπολης, το δικαστήριο πρέπει να διακόψει.

Όπως ανέφερε σε συνέχεια της γνωμάτευσης που έλαβε η πρόεδρος πρωτοδικών Τρίπολης από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματά, κρίθηκε ότι δεν θα μπορέσει να παρουσιαστεί στην δίκη εξαιτίας μιας οξείας οσφυαλγίας η οποία πρέπει να παρακολουθηθεί για 7 ακόμη μέρες.

Επίσης ο δικηγόρος κ. Κούγιας με έγγραφό του επεσήμανε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα καταφέρει να παραστεί κάποιες ημέρες όπως η σημερινή στη δίκη. Μετά από αυτά ο Εισαγγελέας πρότεινε την διακοπή της δίκης.
Ο κ. Βασίλης Ρομποτής συνήγορος της κατηγορουμένης, έκρινε ότι είναι απαράδεκτη μία ακόμα διακοπή, καθώς η πελάτισσά του κρατείται.

Πρώτη φορά στα 60 χρόνια που ασκώ το επάγγελμα βλέπω να γίνονται κάρτες α λα καρτ

Και συνέχισε λέγοντας, ότι εφόσον υπάρχει κώλυμα υγείας το δικαστήριο να συνεδριάσει με άλλη πρόεδρο έτσι ώστε να τελειώσει αυτή η δίκη, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ότι η Δήμητρα Βούλγαρη είναι αθώα και δεν πρέπει να ταλαιπωρείται άλλο. Στη συνέχεια, προβάλλοντας τις ενστάσεις του για τη διακοπή της δικής, πρότεινε να αφεθεί και να επιστρέψει στο σπίτι της και στο παιδί της.

Το δικαστήριο μετά από αυτές τις τοποθετήσεις διέκοψε για να αποφασίσει, και λίγα λεπτά μετά ανακοινώθηκε από την πρόεδρο πρωτοδικών Σπάρτης ότι η δίκη διακόπτεται και θα επανέλθει στις 12-12-16 στις 9:00.
http://www.arcadiaportal.gr/news/na-afethei-eleytheri-i-mayri-hira-zitis...

ArcadiaPortal.gr Νέα διακοπή στη δίκη της 39χρονης