Χάντμπολ:Αποκλείστηκε από το κύπελλο ο Διομήδης (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Αποκλείστηκε από το κύπελλο ο Διομήδης (φωτογραφίες)

Δεκέμβριος 05, 2016 - 20:53

Eurokinissi-MotionTeam

Η χειρότερη ίσως αγωνιστική ημέρα στην οποία βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα οι Λύκοι, κόστισε τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς ηττήθηκαν από την ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη με 32-25. Η πρωτοπόρος της Α2 ήταν μαχητική, ανταγωνιστική και δυνατή και εκμεταλλεύτηκε το πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο του Διομήδη, παίρνοντας πανάξια την πρόκριση.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά και οι δυο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ μέχρι και την ανάπαυλα, όπου η ΧΑΝΘ είχε πάρει μικρό προβάδισμα δύο γκολ (15-13). Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Διομήδης είχε σοβαρό πρόβλημα, καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στο σερί των γηπεδούχων, με τη διαφορά να εκτοξεύεται από 18-16 στο 37ο λεπτό σε 28-18 στο 52ο λεπτό. Στο 56ο λεπτό το σκορ έγινε 32-22, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη μεγάλη νίκη της ΧΑΝΘ.

Για τους Λύκους δεν αγωνίστηκε ο Φώτης Μισαηλίδης λόγω τραυματισμού.

Το βάρος τώρα για τον Διομήδη ρίχνεται στην συνέχεια των απαιτητικών υποχρεώσεων της Handball Premier, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στη Νέα Κίο υποδέχεται την Πυλαία.

Το μεγαλύτερο βάρος όμως ρίχνεται σε όλους εμάς τους φίλους και φιλάθλους της μεγάλης οικογένειας των Λύκων, καθώς αποτελεί υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την ομάδα μας και να την βοηθήσουμε να ξεπεράσει τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας.

Κάθε χρόνο ο βαθμός δυσκολίας και ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Ο Διομήδης τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού handball και πρωταγωνιστεί σε όλους τους θεσμούς. Είναι λογικό στον αθλητισμό να υπάρχουν και τρομερές επιτυχίες, αλλά και απογοητεύσεις, ήττες και κακές στιγμές. Αυτό που διαφοροποιεί τους μεγάλους συλλόγους από τους πιο μικρούς είναι η ψύχραιμη αντίδραση στις κακές στιγμές και η συνεχής, γεμάτη αγάπη και εμπιστοσύνη στήριξη του κόσμου στο μεγάλο έργο που επιτελούν καθημερινά προπονητής και παίκτες.

Οφείλουμε όλοι μας να τιμήσουμε τους κόπους, τις προσπάθειες και τον ιδρώτα των παικτών μας, αλλά κυρίως να τιμήσουμε και τις δικές μας προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια, την ένταση που ζούμε σε κάθε παιχνίδι, την αγωνία, τα συναισθήματα και τις πρωτόγνωρες στιγμές που μας χαρίζει αυτή η ομάδα.

Διομήδης στα εύκολα, Διομηδάρα στα δύσκολα!

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-6, 6-7, 10-10, 14-12, 15-13 (ημχ.), 18-15, 21-16, 24-18, 27-18, 30-22, 32-25

ΧΑΝΘ (Αντώνης Τσολάκος): Ευαγγελόπουλος, Τσιρογιάννης 6, Ζευγαρόπολος, Σαρηγιαννίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Δέσπος 6, Πλατής, Βασιάδης 7, Ιωαννίδης, Θ. Παπαδόπουλος 7, Στίγγας 4, Τσαμήτρος, Τσαγκαράκης 1, Μπόλας, Μπαιρλής, Τσόγιας 1.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσάνης 1, Γιόσμου 4, Κρεμαστιώτης 2, Χ. Αργυρού 4, Ι. Αργυρού 9, Μισαηλίδης, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 1, Δάσκαλος 1, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης 2, Παπαντωνόπουλος, Μπακατσέλος.

Διαιτητές: Δελόγλου- Θεοδοσίου, Κόκκινη: 54:51 Τσαγκαράκης (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 6-4, πέναλτι: 0/0-6/8.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ο.Χ.Ε.: «Είναι η χειρότερη ήττα όλα αυτά τα χρόνια που είμαι προπονητής στον Διομήδη. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ο οποίος ήταν συμπαγής και ήθελε πολύ την νίκη. Εμείς είχαμε περιορισμένες επιλογές μετά την απουσία και του Μισαηλίδη. Είχαμε ένα πολύ τραγικό δεύτερο ημίχρονο. Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα και πρέπει να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του Διομήδη».(φωτογραφίες Eurokinissi-MotionTeam)