Αγριεύει το «παιχνίδι» με τις κατακεραυνωτικές δηλώσεις της η Βούλγαρη (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγριεύει το «παιχνίδι» με τις κατακεραυνωτικές δηλώσεις της η Βούλγαρη (βίντεο)

Δεκέμβριος 16, 2016 - 18:31

Οι εξελίξεις στη δίκη της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη η οποία κατηγορείται για τον φόνο του συζύγου της είναι καταιγιστικές. Για παράνομη και αντιδικονομική συμπεριφορά της έδρας μίλησε η κυρία Βούλγαρη όταν ζήτησε τον λόγο στη δίκη, λύνοντας τη σιωπή της και με μια ανακοίνωση επτά σημείων ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς την υπεράσπισή της.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, οι συνήγοροι της Δήμητρας Βούλγαρη αποχώρησαν και το δικαστήριο όρισε άλλους δικηγόρους να αναλάβουν την υπεράσπισή της.

Η Δήμητρα Βούλγαρη με μία δήλωσή της διαφηνίζει ότι ποτέ οι δικηγόροι της δεν παραιτήθηκαν από την υπεράσπισή της και ζητεί την επιστροφή τους.

Όπως θα ακούσετε και από το ηχητικό, η κυρία Βούλγαρη ζητεί επανειλημμένα την επιστροφή των συνηγόρων της Σπ. και Βασ.. Ρομποτή και αρνείται την υπεράσπιση από τον κ. Καρνέζη.

Είμαι η Δήμητρα Βούλγαρη και κατηγορούμαι για ανθρωποκτονία την οποία εγώ αρνούμαι:

Δηλώνω πρώτον ότι έχω δικηγόρους τους Βασ. και Σπ. Ρομποτή οι οποίοι ουδέποτε παραιτήθηκαν της υπόθεσής μου και ουδέποτε έχει καταγραφεί κάτι τέτοιο στα πρακτικά.

Δεύτερον: Θέλω να με υπερασπιστούν οι κκ. Βασ. και Σπ. Ρομποτής και ουδείς άλλος.

Τρίτον: Δεν θέλω τους δικηγόρους που μου ορίσατε χωρίς να ερωτηθώ, μόνο και μόνο επειδή τυγχάνουν της έγκρισής σας.

Τέταρτον: Αρνούμαι την υπεράσπιση κυρίως από τον κ. Καρνέζη.

Πέμπτον: Πληρεξούσιο και αντίκλητό μου να υποστηρίξει την αίτηση εξαίρεσης της προέδρου και του τακτικού δικαστηρίου του Μεικτού Ορκωτού Τρίπολης ενώπιον του οποίου λογοδοτώ που καταθέτω, ορίζω τον κ. Σπ. Ρομποτή.

Έκτον: Σας γνωστοποιώ ότι σας έχω αναφέρει στον Άρειο Πάγο για την αντιδικονομική συμπεριφορά σας που συνίσταται στην καταστρατήγηση και φαλκίδευση εν όλω των υπερασπιστικών μου δικαιωμάτων.

Έβδομον: Σας γνωστοποιώ ότι έχει κατατεθεί εναντίον σας αγωγή για κακοδικία ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, την οποία αρνείστε εντέχνως να παραλάβετε.

ArcadiaPortal.gr «Ανακατεύει την τράπουλα» ξανά η Βούλγαρη στη δίκη της