" Ο Αθλητισμός συνάντησε τη μόδα" στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

" Ο Αθλητισμός συνάντησε τη μόδα" στο Άργος (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 18, 2016 - 01:10

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δεκαπέντε Παραολυμπιονίκες και Πρωταθλητές Ελλάδας  πέταξαν τις φόρμες τους και φόρεσαν ρούχα υψηλής  ραπτικής σχεδιάσμένα από τον Οίκο Baia για τις κοπέλες και από τον σχεδιαστή  μόδας Dante με τη συνεργασία του καταστήματος Il Mondo για τους άνδρες  σε μια εκδήλωση πρωτότυπη που προκάλεσε πανελλαδικό ενδιαφέρον.
Στο κατάμεστο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο  Άργους οι αθλητές - μοντέλα συγκίνησαν και καταχειροκροτήθηκαν ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο Παύλος Μάμαλος,ο Μανώλης Στεφανουδάκης,η Κέλλυ Λουφάκη,ο Κώστας Δήμου,ο Μπάμπης Βαρυτιμίδης,η Κατερίνα Φουντουλάκη,η Ερήνη Κουρούμπαλη,η Τάνια Ιωακειμίδου,η Ελένη Πρελορέντζου,ο Παναγιώτης Κοντογιάννης,ο Ηλίας Ναλμπάντης και οι αθλητές από την Αργολίδα η Μαριάνθη Νανοπούλου,ο Νάσος Κουρτέσης,ο Βαγγέλης Γουζούασης και ο Κώστας Θεμελής.

 Την εκδήλωση οργάνωσε ο σύλλογος ΑμεΑ  Αργολίδας ''ΉΦΑΙΣΤΟΣ''  στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας, με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.Παρόντες ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσος,οι βουλευτές Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος ,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης,η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου,οι δημοτικοί σύμβουλοι Π.Σκούφης, Ν.Δελής,Β.Τζαβέλλας ,Τρ.Μποζιονέλος και η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Βίντεο https://youtu.be/gWYL87WFY-g

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-Ο Αθλητισμός συνάντησε τη μόδα-ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΑΜΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ