ΑΣΑΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ:Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΑΣΑΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ:Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά

Δεκέμβριος 20, 2016 - 11:48

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση ΑΣΑΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΥ για την εκδήλωση επίδειξη μόδας με μοντέλα πρωταθλητές και παραολυμπιονίκες που διοργάνωσε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους:

Ο σύλλογος μας με την βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της αναπηρίας, διοργάνωσε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο Άργους την πρώτη για την Ελλάδα, επίδειξη μόδας με μοντέλα πρωταθλητές και παραολυμπιονίκες.
Η Εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
Όλους τους Αθλητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μας.
Μπάμπη Βαρυτημίδη,Μανώλη Στεφανουδάκη,Ηλία Ναλμπάντη, Παύλο Μάμαλο, Κώστα Δήμου,Παναγιώτη Κοντογιάννη, Τάνια Ιωακειμίδου,Κέλλυ Λουφάκη,Κατερίνα Φουντουλάκη,Ελένη Πρελορέντζου,Ειρήνη Κουρόυβανη καθώς και τους δικούς μας αθλητές Ευάγγελο Γουζούαση, Κωνσταντίνο Θέμελη,Μαριάνθη Νανοπούλου και Νάσσο Κουρτέση.
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και ιδιαίτερα τον Κύριο Βασίλειο Σιδέρη Θεματικό αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου
,για την χρηματοδότηση της προσπάθειας μας.
Την Ομάδα της εταιρίας ΒΑΙΑ για τα όμορφα ρούχα των κοριτσιών και την άμεση δημιουργία αυτών στο κάλεσμα μας.
Το κατάστημα Il Mondo-sara;s Στο Ναύπλιο για το ντύσιμο των αγοριών ,το οποίο πρέπει να τονίσουμε ότι είναι από τα ελάχιστα προσβάσιμα καταστήματα για αμαξίδια.
Τον σχεδιαστή ανδρικής μόδας Dante για το stylling των αγοριών.
Την Κα Αντωνία Παζιώτα για την επεξεργασία του βίντεο έναρξης της εκδήλωσης και για τα υπέροχα κοσμήματα των κοριτσιών.
Την Κα Φανή Πλατή για την επιμέλεια των χτενισμάτων.
Την Κα Μαρία Κατερίνα Γιαλούμη για το μακιγιάζ των κοριτσιών.
Την Κα Χρύσα Κολιάτσου για το μανικιούρ-πεντικιούρ των κοριτσιών.
Το Ξενοδοχείο Αμαλλία για την φιλοξενία των Αθλητών.
Το Ξενοδοχείο Μορφέας για την φιλοξενία των συντελεστών.
Την Κυρία Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου για την άψογη συνεργασία της και την πολύτιμη βοήθεια της στην διοργάνωση της εκδήλωσης.
Την Επιτροπή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την προσφορά του Θεάτρου.
Τους χορηγούς και φίλους Πελαγία Μελισσάκη,Ιωάννη Κατσαμπή, Εμμανουήλ Κουριώτη,Sellis Bikes,Alpha Bank, Τον Ευάγγελο Μαστή, τον Ομιλο ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ, τα Οινοποιεία Δούρος ΑΝτώνης, τα Λιπαντικά Ψαρολόγος Χρήστος, και την ταβέρνα ΤΟ ΧΑΝΙ του Κυρίου Διαμαντή Δημητρίου.
Τον Κύριο Νικόλαο Δελλή για την άμεση κινητοποίηση του ώστε να καθαριστεί ο χώρος του Θεάτρου και να κατασκευαστεί ράμπα.
Το κύριο Ηλιόπουλο για την οπτικοακουστική και ηχητική κάλυψη.
Τον κο Αντώνη Πανταζή για την μουσική επιμέλεια.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους αντιπροσώπους και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που μας τίμησαν με την παρουσία τους :Ρατσιάκος Νικόλαος,Αρμπερόρης Αθανάσιος,Τσολάκης Σταύρος, Κος Λυμπέρης, Διαμαντής Γιώργος, Σταυράκης Γιώργος, Κατσένης Βασίλης, Βασιλόπουλος Στάϊκος,Ρέσκος Μάριος, Κοτσιόπουλος Στάυρος,Μπουκάρας Νικόλαος ,Χορμής Γιώργος και Φώτιος Δαμάλας. Ζητούμε συγγνώμη ,για την όποια παράλειψη έγινε εις βάρος κάποιων κυρίων, δεν ήταν επι σκοπού ούτε προσωπικής εμπάθειας, αλλά λόγω της υποχρεωτική τήρησης του Πρωτοκόλλου. Επιφυλασσόμεθα για μελλοντική συνεργασία μαζί σας και σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την παρουσία σας .