Όλοι μαζί κάναμε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στον Θοδωρή από το Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Όλοι μαζί κάναμε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στον Θοδωρή από το Ναύπλιο

Δεκέμβριος 25, 2016 - 18:53

Φωτογραφία από την παράδοση του αναπηρικού αμαξιδίου στον Θοδωρή από το Ναύπλιο-Παλαιές Εργατικές Κατοικίες

Στον Θοδωρή από το Ναύπλιο δόθηκε το ένα από δύο αναπηρικά αμαξίδια της δράσης του Γιώργου Λυσίκατου & του Παναγιώτη Τούμπα

Πέρασαν σχεδόν 15 μήνες συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών που σκοπό είχε την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Όπως όλοι γνωρίζουμε αγοράστηκαν τρία αναπηρικά αμαξίδια για συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη (δύο δόθηκαν στο Ναύπλιο και ένα στο Άργος). Αξιοσημείωτο είναι ότι για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός ανακυκλώθηκαν περίπου τρεις τόνοι πλαστικού!
Η τελευταία περίοδος συλλογής πλαστικών καπακιών ήταν μεταξύ των μηνών Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου, όπου συλλέχθηκαν περίπου 2 τόνοι πλαστικά καπάκια με αποτέλεσμα να αγοραστούν δύο αναπηρικά αμαξίδια!!!
Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε μόνο εμείς στη προσπάθεια αυτή επειδή είμαστε οι υπεύθυνοι για τη συλλογή. Πίσω από εμάς είστε όλοι εσείς που μας φέρατε έστω και ένα καπάκι – μία τσάντα μικρή – ένα κουτί μικρό. Που πήγατε στο ΚΤΕΛ και μας στείλατε ένα κουτάκι με καπάκια προκειμένου να βάλετε το λιθαράκι σας σε αυτή τη προσπάθεια!
Όλοι μαζί κάναμε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων σε έναν συμπολίτη μας που το είχε ανάγκη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Μετά τη παράδοση στον Θοδωρή ενός εκ των δύο αναπηρικών αμαξιδίων είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης δεύτερου ατόμου που να χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο στη περιοχή μας.
ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Γιώργος Λυσίκατος – Παναγιώτης Τούμπας
Το 2ο αμαξίδιο είναι στη συσκευασία του και περιμένει κάποιον που να το χρειάζεται!!!