Το e-mail Χαρδούβελη, η επιστολή Τσακαλώτου και η μία από τα ίδια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το e-mail Χαρδούβελη, η επιστολή Τσακαλώτου και η μία από τα ίδια

Δεκέμβριος 27, 2016 - 22:47

Πίσω ολοταχώς μάς πάνε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Πριν από δύο χρόνια είχαμε το e-mail Χαρδούβελη το οποίο έπεσαν πάνω να... σκίσουν οι μνημονιοσκίστες, τώρα έχουμε την επιστολή Τσακαλώτου την οποία έχουν πέσει πάνω να σκίσουν εκείνοι που θα κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά των δανειστών αν βρεθούν στην εξουσία.

Το μόνο που μένει στο τέλος είναι μια αντιπαράθεση του πισινού, αφού ούτε πολιτικά επιχειρήματα υπάρχουν πια (αν ποτέ υπήρξαν) ούτε τίποτε άλλο παρά ένα μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και στη wannabe κυβέρνηση που δεν μπορεί να περιμένει για να ανεβεί στην εξουσία και, το πολύ-πολύ, αν τα καταφέρει, να διορίσει τους δικούς της μετακλητούς, διότι ουσιαστική αλλαγή δεν πρόκειται να υπάρξει.

Είτε με ηλεκτρονικό ή με απλό ταχυδρομείο, όσες επιστολές και να σταλούν, όσες και να πάνε και να έρθουν, έχουμε υπογράψει και το πανηγύρι έχει τελειώσει. Ας φρόντιζαν να διαπραγματευτούν και οι τωρινοί και οι προηγούμενοι όταν είχαν την ευκαιρία.

Θλιβερό απομεινάρι που δεν λέει να αλλάξει στην πολιτική της χώρας μας η αγάπη για την καρέκλα και οι... λεβεντιές του Λεβέντη που ξαναζήτησε, αν κατάλαβα καλά, οικουμενική. Η συζήτηση για οτιδήποτε άλλο πέρα από την πραγματικότητα συνεχίζεται. Η αντιπαράθεση σφοδρή, οι εντυπώσεις είναι μόνο εντυπώσεις και οι πολίτες νομίζουν ότι κάτι θα αλλάξει αν ψηφίσουν τον Κούλη.

Αμ, δε! Η κυβέρνηση εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα, εν πολλοίς, από το 2011. Εσείς τι πιστεύετε, ότι ο Κούλης θα κάνει κάτι διαφορετικό;

Έχουμε υπογράψει.