Πανναυπλιακός:Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο και αποφασίσαμε να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πανναυπλιακός:Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο και αποφασίσαμε να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη

Ιανουάριος 04, 2017 - 19:38

Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού,εμπλουτισμένο σε πρόσωπα και ιδέες και το ποδοσφαιρικό τμήμα του εύχονται σε όλους,το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και προκοπή.Η ομάδα μας δυστυχώς ζει ίσως την πιο άσχημη ιστορικά στιγμή της,τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά.Ο εύκολος δρόμος ήταν να "στρίψουμε δια του αρραβώνος"και να αφήσουμε την ομάδα έρμαιη και ακέφαλη,δηλαδή σε πλήρη διάλυση.Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο και αποφασίσαμε να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη,για να αναστρέψουμε την κατάσταση.
Έτσι,μετά την πρόσληψη του κόουτς Χρήστου Παπασπύρου και του βοηθού του Νίκου Μπόμπου,ανακοινώνουμε,σε πρώτη φάση,την απόκτηση των εξής ποδοσφαιριστών: 1)Σπύρος Μαχαίρας,τερματοφύλακας,από Μοσχάτο,έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό,Χαΐδάρι,Λεβαδειακό κ.λ.π,2) Κώστας Σαραντόπουλος,μεσοεπιθετικός,από το Χαΐδάρι,3) Θάνος Κοντός,επιθετικός,από το Χαΐδάρι,4)Αργύρης Αποστόλου,μέσος,από Λέρνα,5) Χρήστος Μπέλεσης,μέσοαμυντικός,από Παμμετοχικό,6) Μάριος Γαλάνης,αμυντικός,από το Λυγουριό,7) Δημήτρης Μπαβέλας,τερματοφύλακας,από το Λυγουριό,8) Μπάμπης Φαναρίσιος,μέσος,από Ασίνη.
Τέλος το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την επιχείρηση VOI NOI και τον κ.Κουρουνιώτη,για την χορηγία του προς τον σύλλογό μας.