Άργος:Εξαπάτησαν ηλικιωμένη της πήραν δαχτυλίδια-Συνελήφθησαν οι δράστες στη Τεγέα (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος:Εξαπάτησαν ηλικιωμένη της πήραν δαχτυλίδια-Συνελήφθησαν οι δράστες στη Τεγέα (φωτο&βίντεο)

Ιανουάριος 12, 2017 - 19:05

 Ηλικιωμένη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Άργος εξαπατήθηκε από μία γυναίκα Ρομά η οποία της απέσπασε δύο δαχτυλίδια.
 ''Με προσέγγισε μια καλοβαλμένη ξανθιά κοπέλα εδώ έξω από το σπίτι μου ,μας λέει ταραγμένη η ηλικιωμένη γυναίκα, και μου είπε ότι ο ανηψιός μου (γνώριζε κανονικά το όνομά του)  πρόκειται να πάρει κάποια χρήματα επιστρεφόμενα και ότι είναι από την λογίστρια και χρειάζεται να της δώσει 250 €. Η ηλικιωμένη ακούγοντας τα στοιχεία του ανηψιού της και όλα τα υπόλοιπα πείστηκε και επειδή δεν είχε χρήματα έδωσε τα δαχτυλίδια της,όταν μίλησε με τον ανηψιό της και την αδερφή της κατάλαβε την απάτη αλλά ήταν πλέον αργά .
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε η καταδίωξη του ΙΧ που επέβαινε η δράστης από περιπολικά της αστυνομίας.Σε επικοινωνία που είχαμε με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, πληροφορηθήκαμε ότι το αυτοκίνητο, μάρκας Scoda Octavia, διέφυγε από τον Νομό Αργολίδας, πέρασε στην Αρκαδία και τελικώς το ακινητοποίησαν οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας στην περιοχή της Τεγέας και συνελήφθησαν οι επιβάτες του αυτοκινήτου, ένας άνδρας και μία γυναίκα Ρομά.Το αυτοκίνητο έχει πινακίδες Ημαθίας.

 

ArgolidaPortal.gr Άργος:Εξαπάτησαν ηλικιωμένη της πήραν δαχτυλίδια-Συνελήφθησαν οι δράστες στη Τεγέα