Ανδριανός:Καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός:Καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής μας

Ιανουάριος 13, 2017 - 10:32

Ανδριανός στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας παίδων βόλεϊ: Καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής μας - Να δώσουμε το παρών στους αγώνες για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας, αλλά να χειροκροτήσουμε και τα παιδιά από τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες που συμμετέχουν.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε σήμερα την τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας βόλεϊ παίδων πριν την αυριανή έναρξη του προκριματικού ομίλου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων στο Άργος.

Ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Ήρθα σήμερα εδώ, για να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στο βόλεϊ που ξεκινά αύριο.

Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους και σπουδαίες διακρίσεις στην πατρίδα μας - και βλέποντας τα παιδιά και μιλώντας με τους προπονητές τους, είμαι βέβαιος ότι και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

 

Για το Άργος και την Αργολίδα που φιλοξενεί αυτή τη διοργάνωση είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις ώστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ανάγκες τέτοιων γεγονότων, που διαφημίζουν διεθνώς τον τόπο μας και τις ομορφιές του.

Θέλω τέλος να καλέσω τους συμπολίτες μου να δώσουν με τις οικογένειές τους το παρών στους αγώνες για να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας, αλλά να χειροκροτήσουμε και τα παιδιά από τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες που συμμετέχουν".