Βόλει:Το χάλκινο μετάλλιο Νεανίδων 2016-17 στην ομάδα του ΓΣΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλει:Το χάλκινο μετάλλιο Νεανίδων 2016-17 στην ομάδα του ΓΣΑ

Ιανουάριος 29, 2017 - 22:49

Η ομάδα του ΓΣΑ έδειξε την αξία της (με μια μικρή καθυστέρηση) και νίκησε στο μικρό τελικό Πελοποννήσου Νεανίδων την ομάδα της ΕΑ Πατρών με 3-0 σετ στο ουδέτερο γήπεδο της Ακράτας. Η ομάδα του Αργους ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και μόνο κάποιες στιγμές ασυνεννοησίας και δισταγμών οδήγησαν το σκορ ψηλά. Με αυτή τη νίκη ο ΓΣΑ έδειξε ότι παραμένει μέσα στα σωματεία που φροντίζουν την ανάπτυξη του Βολλευ χτίζοντας νέες ομάδες από την αρχή, με νέα ταλέντα και αθλήτριες μικρές σε ηλικία. Έτσι συνεχίζει τη παράδοση των τελευταίων 6-7 ετών που είναι γεμάτη από διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας που δίκαια συγκινήθηκαν από το χάλκινο μετάλλιο, και ίσως να είχαν δίκιο ότι θα μπορούσαν να είναι και στο τελικό, αν δεν συνέβαινε αυτή η κακοκαιρία και το άγχος που δημιουργήθηκε στο δρόμο από το χιόνι την ημέρα του ημιτελικού.

Με αυτή τη συμμετοχή τους αποχαιρετούν την κατηγορία Νεανίδων τρεις αθλήτριες που τα έδωσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και διακρίθηκαν: η Κατερίνα Παπασπυροπούλου, η Μιμίκα Παναγιωτοπούλου και η Αγγελική Κατσίρη. Το ΔΣ θέλει να τις ευχαριστήσει δημόσια για τις θυσίες που έκαναν χάνοντας βόλτες, διασκέδαση, διάβασμα για χάρη του βόλλευ και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία.

Στον Τελικό έγινε ένα ωραίο ματς με την ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου να επικρατεί της ομάδας του Απολλωνα Πατρών. Συγχαρητήρια εκφράζουμε στην νικήτρια της κατηγορίας νεανίδων Πελοποννήσου που με τις εμφανίσεις της έδειξε οτι δίκαια βρέθηκε στη πρώτη θέση. gsargous-volley.gr