Ανιχνευτική εκστρατεία στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανιχνευτική εκστρατεία στο Άργος

Φεβρουάριος 03, 2017 - 12:35

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι η 33η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση διοργανώνεται φέτος από την Εφορεία Κλάδου Ανιχνευτών Γ.Ε. και την Περιφερειακή Εφορεία Ανατολικής Πελοποννήσου στην πόλη του Άργους, από το Σάββατο 8 Απριλίου μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 (βράδυ).
Η Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1983 και επαναλήφθηκε το 1984 και το 1985, σε μια προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα στους Ανιχνευτές να παρουσιάσουν αντικείμενα έρευνας τα οποία έχουν σχέση με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την κοινωνία. Επιπροσθέτως, υπάρχει και η ειδική κατηγορία «ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ», που αφορά στην εξοικονόμηση αλλά και τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, πρωτότυπες εφευρέσεις που προστατεύουν και ωφελούν την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον. Εκτός των παραπάνω η Π.Α.Π.Ε., περιλαμβάνει πλήθος πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, όπως συναυλία μουσικών συγκροτημάτων, διαγωνισμό χορευτικών συγκροτημάτων, διαγωνισμό ποίησης και λογοτεχνίας, διαγωνισμό φωτογραφίας, διαγωνισμό κόμικ, σκίτσου και γελοιογραφίας και φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους και τηλεοπτικών σποτ, αλλά και θεατρικού έργου με απονομή «Όσκαρ»!
Για ακόμα μια χρονιά εκατοντάδες Ανιχνευτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας αναμένεται να δώσουν το παρών στο Άργος όπου φέτος θα χτυπά η καρδιά όλων των Ανιχνευτών στο μεγαλύτερα Ανιχνευτικό Αντάμωμα.
Ελάτε να ζήσουμε μια ακόμη μοναδική Πανελλήνια Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση. Η ιστορία γράφει «33» πλέον, γιατί εσείς την αγκαλιάζετε!
Στο Αρχαίο θέατρο της Άργους η τελετή έναρξης και λήξης της 33ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης.