Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου:240 χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου:240 χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 05, 2017 - 10:51

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ηλίας Παυλίδης:''Ο Αμερικανός πρόεδρος Τράμπ έχει χρεοκοπήσει τρεις φορές... '
Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας διοργάνωσε μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους  συζήτηση-ενημέρωση για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ,φορολογικό,Τραπεζικό, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στο Επιμελητήριο Αργολίδας με ομιλητές και θέματα:
 Α) Νέο ασφαλιστικό , οφειλές-ρυθμίσεις . Ομιλητής Γιώργος Ρώρος , Μέλος του Δ.Σ. ΟΑΕΕ , μέλος της ΟΕΣΠ&ΝΔΕ , Πρόεδρος Εμπ. Συλλόγου Πατρών .
Β) Φορολογικό .Ομιλητής Δαμούλος Φώτης, Λογιστής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου
Γ) Τραπεζικό ,Κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια ,pos ,ακατάσχετο ,διαμεσολάβηση . Ομιλητές : Κιντής Νικόλαος , Κρίγγου Σόνια (Δικηγόροι).
Δ) ΔΕΗ ρυθμίσεις κ.λ.π.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ηλίας Παυλίδης είπε:''240 χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν πτωχεύσει, να κοιτάξουμε να πάρουμε αρμοδιότητες και πόρους ,κάθε τι που ζητάμε πρέπει να είναι μελετημένο,σχεδιασμένο και κοστολογημένο,να ενημερώσουμε τους βουλευτές που μπορεί να μην γνωρίζουν επακριβώς τα θέματα, για παράδειγμα ,ζητάμε να νομοθετήσετε να εφαρμόσουμε το Ευρωπαϊκό Δίκαιο γιατί η Ελλάδα να οπισθοδρομεί,οι φίλοι μας οι τραπεζίτες οι οποίοι έχουν οδηγήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη χώρα στη καταστροφή έρχονται και πιέζουν το πολιτικό δυναμικό καταπιέζουν τις κοινωνίες,αλλά σήμερα πρέπει να κάνουμε και πάλι την επανάσταση του αυτονόητου,ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τράμπ έχει χρεοκοπήσει τρεις φορές... ''

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους Αντώνη Καλοθέου έθεσε και τα τοπικά προβλήματα όπως η λειτουργία του νοσοκομείου,μείωση δημοτικών τελών,το πάρκινγκ,η σήμανση και τοποθέτηση φαναριών σε κομβικά σημεία στη πόλη του Άργους,τα σχολεία με τις εκδρομές κ.α.

Ο αντιδήμαρχος Άργους-Μυκηνών Θοδωρής Οικονόμου απάντησε  στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άργους ότι : ''γίνονται ενέργειες για τρία μεγάλα πάρκινγκ που θα λύσουν σημαντικά το πρόβλημα στη πόλη του Άργους,ότι υπάρχει μείωση δημοτικών τελών εκεί που πρέπει ,για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανέφερε ότι τελείωσαμε με τις μελέτες και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η σήμανση και η ονομασία των οδών, η δημοτική αστυνομία καταργήθηκε και θεσπίσθηκε το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευση, ο δήμος δεν έχει προσωπικό για να ελέγχει το τόσο μεγάλο χώρο και θα πρέπει οι καταστηματάρχες να μην αφήνουν τα αυτοκίνητα τους έξω από τα μαγαζιά τους και να ζητάμε να έρθει ο κόσμος...''

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης ,ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Νικητόπουλος ,ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας Γιώργος Σταμέλος κ.α.(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

βίντεο από την συζήτηση-ενημέρωση https://youtu.be/VOrYeovVytg

βίντεο Δαμούλος Φώτης  https://youtu.be/ONfJo5W5aIs

βίντεο Παυλίδης Νικόλαος https://youtu.be/oy5aIbIijuc

βίντεο Καλοθέου Αντώνης https://youtu.be/LXRcUEHLMhw

βίντεο Τάνταρου-Κρίγγου Σόνια  https://youtu.be/tKiUvKuB3uY

βίντεο Κιντής Νικόλαος https://youtu.be/6pzZToUk-mo

 

 

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-Εκδήλωση φορολογικό-ασφαλιστικό-τραπεζικό εμπορικοί σύλλογοι Πελοποννήσου