Γιάννης Γκιόλας: Με συντονισμό δράσης θα πετύχουμε πολλά στον πολιτισμό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Γκιόλας: Με συντονισμό δράσης θα πετύχουμε πολλά στον πολιτισμό

Φεβρουάριος 11, 2017 - 13:12

Στην 1η συνάντηση πολιτιστικών φορέων της Αργολίδας που διοργάνωσε η Περιφερειακή  Ενότητα στο ΄΄Φουγάρο΄΄ παραβρέθηκε ο βουλευτής   του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Γκιόλας  εξήρε τη πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας  Αργολίδας και του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου  Χειβιδόπουλου,που έχει στόχο τον συντονισμό των ενεργειών και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου φεστιβάλ με συμμετοχή όλων των συλλόγων, ομάδων σχημάτων κλπ.

Ο  κ.  Γκιόλας   τόνισε  ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός   δράσης των  πολιτιστικών    φορέων της Αργολίδας  όπως και η ανάδειξη του ύφους και της παράδοσης του νομού, της ΄΄Μυθικής Αργολίδας ΄΄ όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιόλας ,  αλλά  και η αξιοποίηση -προβολή του έργου των ντόπιων συγγραφέων  , ποιητών, εικαστικών κλπ.

΄΄Είναι σημαντικό που ξεκινάει μια προσπάθεια καταγραφής των φορέων, ευρύτερης γνωριμίας του έργου τους και τελικά του συντονισμού των προσπαθειών , με στόχο τη συνεργασία   στην παραγωγή πολιτισμού στο νομό μας , για τους ντόπιους  αλλά και τους πολλούς επισκέπτες του΄΄  επισήμανε ο κ. Γκιόλας .

Στη συνάντηση του ΄΄Φουγάρου΄΄ παραβρέθηκαν  ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος(  απηύθυνε χαιρετισμό)  ,   μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου,   εκπρόσωποι των δημοτικών οργανισμών πολιτισμού , της Σχολής  Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου και πολλών πολιτιστικών   συλλόγων , σχημάτων   και  καλλιτεχνικών  ομάδων κλπ της Αργολίδας.