Αγρότες Αργολίδας:Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στα μπλόκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγρότες Αργολίδας:Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στα μπλόκα

Φεβρουάριος 11, 2017 - 13:24

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δίωρος αποκλεισμός 12-2μμ κόμβος Ινάχου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου-Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

Μετά το συλλαλητήριο της Παρασκευής στην πόλη του Άργους, μαζί με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, αναδείχτηκαν τα κοινά προβλήματα και τα συμφέροντά μας. Ότι έχουμε κοινό αντίπαλο, την αντιλαϊκή πολιτική που φέρνει τη φτώχεια και την εξαθλίωση,

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στα μπλόκα. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, προχωράμε σε δίωρο αποκλεισμό 12-2μμ, στον κόμβο του Ινάχου, αυξάνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση.

Μετά από 20 μέρες στα μπλόκα του αγώνα, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, με το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 1:30μμ, στην πλατεία Βάθης.

Αναχώρηση πούλμαν:

Ναύπλιο: 9:10πμ, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Άργος: 9:30πμ, από το σταθμό του ΟΣΕ, 9:45πμ, από τον χώρο του Μπλόκου

Τηλ:6942852356,6948206229 (μέχρι Δευτέρα απόγευμα)

Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού, να συμμετάσχουν μαζικά και οργανωμένα. Να αυξήσουμε την πίεσή μας στην κυβέρνηση, για την επίλυση των αιτημάτων επιβίωσής μας. Συντονιζόμαστε και με τα άλλα πούλμαν της Ομοσπονδίας μας, ώστε η Πελοπόννησος σύσσωμη και συγκροτημένη, να δώσει το μήνυμα στην Αθήνα και την κυβέρνηση.

Αγωνιζόμαστε στα μπλόκα κατά της πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης που συγκεντρώνει τη γη και την παραγωγή σε λίγα χέρια, πετώντας στον Καιάδα του ξεκληρίσματος τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους. Παλεύουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τα χωράφια και τα ζώα μας, να μπορούμε να παράγουμε επαρκή, φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για τις βιοτικές ανάγκες του λαού μας.