Πίσω έχει ο Φίλης την ουρά...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πίσω έχει ο Φίλης την ουρά...

Φεβρουάριος 13, 2017 - 16:18

Για την ακρίβεια, ο τέως υπουργός Παιδείας την ουρά την απέκτησε αμέσως μόλις απομάκρυναν τον πισινό του από την υπουργική καρέκλα. Διότι όσο ήταν υπουργός, των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι, κατά προχθεσινή δήλωσή του ως κυβέρνηση δεν έχουν καμία νομιμοποιητική βάση(!), δεν θυμόμαστε να είχε ασκήσει κάποιου είδους κριτική ούτε να είχε αμφισβητήσει ποτέ τη «νομιμοποίηση» αυτού του παράδοξου «γάμου».

Μόλις όμως ο κ. Φίλης έμεινε στην απ' έξω, και με την ευλογία (ή την απαίτηση) Ιερώνυμου, πού σε πονεί και πού σε σφάζει, Αλέξη μου!

Τα είπε όλα προχθές από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα πει κάποιος. Κάνουμε; Το αίμα που στάξαμε για το Ασφαλιστικό ήταν αυτό και τελειώσαμε; Είχαμε πει στις 5 Δεκεμβρίου κλείσιμο της αξιολόγησης και θα φύγει το ΔΝΤ. Σταθείτε ρε παιδιά δεν επιβεβαιώθηκε καμία εκτίμησή μας. Κάκιστοι οι αντίπαλοι αλλά εμείς μοιάζουμε να πηγαίνουμε αμέριμνοι.»

«Δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση την ώρα που το ''εμείς οι αμόλυντοι και οι άλλοι μολυσμένοι'' έχει τελειώσει.»

«Το ούτε ένα ευρώ μέτρα το είπε ο Αλέξης για να το ακούσει ο Σόιμπλε, αλλά το ακούν και οι Έλληνες. Επειδή όμως μπορεί να συμβεί να πάρουμε νέα μέτρα, αυτό θα μας το χρεώσουν οι αντίπαλοι.»

Φίλτατε Φίλη, όλα τούτα δεν τα έβλεπες όταν ήσουν στη συγκυβέρνηση πρώτη μούρη; Στη συγκυβέρνηση που δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση; Όχι, το φως το αληθινόν έλαμψε μόλις χάθηκε στο βάθος η υπουργική καρέκλα. Αλλά αυτό γίνεται πάντοτε στη χώρα: Κάνεις κριτική όταν είσαι στην απ' έξω και φυσικά χωρίς καλή προαίρεση. Μετά, οι αντίπαλοι κάνουν την κριτική σημαία, ενώ το ίδιο σου το κόμμα σού τραβάει το αφτί και περί άλλα τυρβάζει, έχεις-δεν έχεις δίκιο.