Με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς στο Ναύπλιο

Φεβρουάριος 20, 2017 - 10:23

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 08/02/2017 στο Βουλευτικό, το Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων, με ομιλητή τον κο Αναστάσιο Μαρκουίζο γνωστότερο ως Ιαβέρη, θρυλική μορφή του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

    Σε μια αίθουσα γεμάτη από -κυρίως νέους- ανθρώπους, ο κος Ιαβέρης με οξύ λόγο καθήλωσε το ακροατήριο, στηλιτεύοντας άσχημες συμπεριφορές και δείχνοντας το δρόμο προς τη βελτίωση της οδικής μας συμπεριφοράς και τις ασφαλέστερες οδικές μετακινήσεις.

    Στο βήμα ανέβηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κα Μ. Ράλλη, υπεύθυνη του Δήμου σε θέματα παιδείας, η Διευθύντρια του Α΄ Δημοτικού και Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Αιμοδοτών ¨Δεσμοί Αίματος¨ κα Β. Παγούνη και ο Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κος Ν. Σταυρόπουλος. Χαιρετισμό μέσω επιστολών απήυθυναν οι Βουλευτές κκ Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης.

    Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κος Γ. Καχριμάνης, ο Διοικητής της Τροχαίας κος Γ. Σταμέλος, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Συλλόγου Δεσμοί Αίματος, της Αργολικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ευχαριστήρια Επιστολή

“Τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κο Α. Μαρκουίζο – Ιαβέρη, ο οποίος τέθηκε στη διάθεσή μας από την πρώτη στιγμή που σχεδιάσαμε το σεμινάριο και το πραγματοποίησε, αντίθετα με τις ιατρικές οδηγίες που δέχτηκε, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλιέων και ιδιαίτερα την κα Μαρία Ράλλη, για τη συμμετοχή της στην οργάνωση του Σεμιναρίου, τις επιχειρήσεις ΙΚΤΕΟ Δρόμος και Εστιατόριο ΜΕΝΤΩΡ για την αρωγή τους, όλους τους φορείς, τα ΜΜΕ, τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που κοινοποίησαν την εκδήλωση και φυσικά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.”.

Με τιμή,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου