Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας:Ανάγκη ικανοποίησης των αιτημάτων μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας:Ανάγκη ικανοποίησης των αιτημάτων μας

Φεβρουάριος 21, 2017 - 13:05

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συναντήσεις του Προεδρείου του Σωματείου της Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας με στελέχη της φυσικής ηγεσίας για επίλυση ζητημάτων που απασχολούν αστυνομικές υπηρεσίες του νομού μας:

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ανακοινώνει στα μέλη της ότι κατά τις 10, 13 και 21-02-2017 αντίστοιχα έγιναν διαδοχικές συναντήσεις του Προεδρείου μας με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α Αργολίδας κ. Όψιμο Θεόδωρο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφερείας Πελοποννήσου Υποστράτηγο κ. Τριγώνη Δημήτριο και τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ.

      Στους ανωτέρω ετέθησαν τα ζητήματα: α) της παραχώρησης νέων οργανικών θέσεων για τη λειτουργία του Α.Τ Επιδαύρου, ανεξάρτητα από τις ήδη 16 χορηγηθείσες και διανεμηθείσες με διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ στις υπηρεσίες της Δ.Α Αργολίδας, καθώς και ο εφοδιασμός του με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή  β) της μεταστέγασης του Α.Τ Ερμιονίδας και των Υπηρεσιών της πόλεως του Άργους, σε κτίρια κατάλληλα για την στέγαση Αστυνομικών Υπηρεσιών.

       Επιπλέον στον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας και στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφερείας Πελοποννήσου ετέθηκε το ζήτημα της παρακολούθησης εκ μέρους της διοίκησης της ροής των κρατουμένων στα αστυνομικά κρατητήρια ώστε ο αριθμός τους να διατηρείται σε ανεκτά επίπεδα και η παραμονή τους σε αυτά να έχει μικρή διάρκεια.

       Κατά τις συζητήσεις επικράτησε θετικό κλίμα και υπήρξε από όλα τα μέρη διάθεση για συνεργασία και συνεννόηση ενώ παράλληλα τονίστηκε από το προεδρείο η ανάγκη ικανοποίησης των αιτημάτων μας ώστε να διασφαλισθεί στον ύψιστο βαθμό η καλή λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού μας.

      Τέλος θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε δια της παρούσης τους Βουλευτές του Νομού μας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, τους Δημάρχους των Δήμων Άργους- Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας αλλά και όλους τους Αργολιδείς για τους αγώνες και τις προσπάθειες μας και προσβλέπουμε στη συμπαράσταση και στην ενεργοποίηση τους με σκοπό την ευόδωση τους, ικανοποιώντας με τον τρόπο αυτό ανάγκες προς το συμφέρον της Αργολικής κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ