Ερώτηση στη Βουλή του Γ. Ανδριανού για το αιολικό πάρκο Αχλαδόκαμπου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ερώτηση στη Βουλή του Γ. Ανδριανού για το αιολικό πάρκο Αχλαδόκαμπου

Ιούλιος 18, 2012 - 12:19

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ε. Στυλιανίδη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ε. Λιβιεράτο με θέμα την επιδότηση και την παροχή κινήτρων στους οικιακούς  καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, κατοίκους της τοπικής κοινότητας Αχλαδοκάμπου του Δήμου Άργους - Μυκηνών, από την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού αιολικής ενέργειας.
Το κείμενο της Ερώτησης  έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με την από 12/12/2011 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, δημοσιευμένη στο ΦΕΚ 3005/28-12-2011,  προβλέπεται η επιδότηση των οικιακών καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας των περιοχών όπου εγκαθίστανται και λειτουργούν σταθμοί Α.Π.Ε μέσω της πίστωσης των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.
Κατόπιν αυτών,
ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:
(1) Αν έχει ξεκινήσει η εφαρμογή της παραπάνω Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τους δικαιούχους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, κατοίκους της τοπικής κοινότητας Αχλαδόκαμπου του Δήμου Άργους-Μυκηνών εντός των διοικητικών ορίων της οποίας έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σταθμός παραγωγής αιολικής ενέργειας».
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ