Γκαβούνος:Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία της Καρναβαλικής Παρέλασης στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γκαβούνος:Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία της Καρναβαλικής Παρέλασης στο Άργος

Μάρτιος 02, 2017 - 13:40

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με πρωτοφανή και μεγαλειώδη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος. Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αναστασία Γιούσεφ, οι ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, μονόροδοι και κλόουν, το Τσίρκο Πασπαρτού και η Μπάντα Κρουστών QUILOMBO δίνοντας τον αποκριάτικο τόνο, ακολουθούμενοι από τους ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, τη μασκότ του αργείτικου καρναβαλιού, και πλήθος εντυπωσιακών αρμάτων και καρναβαλικών ομάδων, που για πρώτη φορά ξεπέρασαν σε αριθμό και κέφι κάθε προηγούμενη χρονιά. Ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης παρουσίασε με χιούμορ το φετινό καρναβάλι. Όταν ολοκληρώθηκε η παρέλαση έγινε το γιαούρτωμα και η καύση του ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ όπως και η βράβευση των καλύτερων καρναβαλικών ομάδων από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, ενώ το πλήθος συνέχισε το γλέντι του στην πλατεία δημοκρατίας (λαϊκή αγορά) και στα διάφορα κέντρα της κεντρικής πλατείας της πόλης μας έως αργά το βράδυ.

Αναλυτικά τα καρναβαλικά γκρουπ που βραβεύτηκαν είναι:

1ο Βραβείο  «Εν Λευκώ».

2ο Βραβείο Πολιτιστικός σύλλογος της Νέας Κίου.

3ο Βραβείο 6ο Δημοτικό σχολείο Άργους.

Η φετινή καρναβαλική παρέλαση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη και θα την θυμάται το πλήθος που την παρακολούθησε, καθώς και όσοι συμμετείχαν ενεργά στην υλοποίησή της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της μεγαλειώδους αυτής εκδήλωσης στην πόλη μας  για την άψογη συνεργασία και τον συντονισμό:

Τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κ.κ. Μπαντανά Αχιλλέα, Οικονόμου Θεόδωρο και Πετσέλη Χρήστο γιατί μία ώρα μετά το τέλος της καρναβαλικής εκδήλωσης η πόλη ήταν πεντακάθαρη!

Την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Τον ΕΕΣ Άργους

Το προσωπικό του Δήμου μας που εργάστηκε

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του καρναβαλιού

Τους εθελοντές

Τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν.

Με  εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.

Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος

  Δημοτικός Σύμβουλος