Ο Διομήδης υποδέχεται το Σεριφάτο Αιγίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης υποδέχεται το Σεριφάτο Αιγίου

Μάρτιος 09, 2017 - 21:14

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για την 18η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου το Σεριφάτο Αιγίου. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καραπάνος και Κουτσός, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο παίκτης μας Νίκος Χατζηκωνσταντίνου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα μετά την κακή εμφάνιση με τον Δούκα και καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα του πρωτοπόρου ΙΕΚ Ξυν. Αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζουμε μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, η οποία όμως διαθέτει έμπειρο ρόστερ και είναι ικανή για εκπλήξεις. Κάθε νίκη για εμάς από εδώ και πέρα μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την τετράδα. Στο παιχνίδι με το Αίγιο θα δώσουμε το 100% για να εξασφαλίσουμε τους 2 βαθμούς».

Ο παίκτης μας Χρήστος Αργυρού τόνισε: «Το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες όπως ο Μπαλωμένος και ο Σαμαράς. Το Σεριφάτο έρχεται με στόχο τη νίκη, αφού στη περασμένη αγωνιστική είχε μια σφοδρή ήττα από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη εμείς, αν και με δύο σημαντικές απουσίες (Δάσκαλο και Κοτανίδη), δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε το κενό των δύο συμπαικτών μας. Στόχος βέβαια είναι να κρατηθούμε στη τετράδα, θέλοντας τη νίκη για να πάρουμε τους δύο βαθμούς».