Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

Μάρτιος 16, 2017 - 09:50

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (13.3.2017) το μεσημέρι, στο Λεβίδι Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου, 43χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 10/11.12.2016, στο Βραχάτι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται έξι (6) ημεδαποί, τρεις (3) 18χρονοι και τρεις (3) 23χρονοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα  άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, σήμερα (16.3.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 57χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο, για την κατοχή της ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκε στην Κορινθία

Σε συνέχεια του από 1.11.2016 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στην Κορινθία, την κατάσχεση σχεδόν -18- κιλών κάνναβης και ποσότητας κοκαΐνης, συνολικού βάρους -93,48- γραμμαρίων, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός (1) από τους κατόχους της.
Πρόκειται για έναν (1) 33χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό
Χθες (15.3.2017) το βράδυ, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μεσσήνης-Στρεφίου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε ένας (1) 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου και του 47χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Συνελήφθη ένα  άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.3.2017) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας

Συνελήφθησαν δύο  άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (13.3.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 36 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα  διέρρηξαν πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα και στιγμιαία κρατικά λαχεία. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω, την 12/13.3.2017 το βράδυ, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο (2) μοτοποδήλατα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ ο 33χρονος, την 8/9.3.2017 διέρρηξε και πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.3.2017) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (12.3.2017) το μεσημέρι, στο 1ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Σπάρτης-Σκούρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων και του Αστυνομικού Σταθμού Μονεμβασίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 23, 29 και 35 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, την 11/12.3.2017, στους Μολάους Λακωνίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στο σύνολό τους και αποδόθηκαν στην παθούσα. Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω την 14.7.2016, στο Βλαχιώτη Λακωνίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. Κατασχέθηκε ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.