Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο ΚΑΠΗ Άργους (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο ΚΑΠΗ Άργους (φωτογραφίες)

Μάρτιος 20, 2017 - 23:23

φωτογραφία © eurokinissi-Σοφία Κοντού

Με εξαιρετικη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, το απόγευμα, στο κατάμεστο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Άργους Μυκηνών η εκδήλωση για τον Εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας με ομιλήτρια την κα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου δικηγόρο και πολιτεύτρια της ΝΔ στην Αργολίδα. Ο τίτλος της ενδιαφέρουσας  ομιλίας ήταν:  «Γυναίκα από το χθες στο σήμερα».
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο νέος πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής μέριμνας και Αθλητισμού, όπου εντάσσονται και τα Κ.Α.Π.Η.  κ Βαγγέλης Παν.Τζαβέλλας δικηγόρος ο οποίος  εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο  κο Δημήτρη Καμπόσο για τη τιμή και την  εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και την επιθυμία  να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του.
Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος , ο πρόεδρος της Επιτροπής δευτεροβαθμίας Εκπαιδευσης Δήμου Άργους Μυκηνών  κ. Παναγιώτης Σκούφης και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Δέσποινα Δαμάσκηνου ,  ο  κ Νικόλαος Δελής πρόεδρος της "ΑΡΓΩ", η κα Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ, η  σύζυγος του Δημάρχου κα Ροδάνθη Καμπόσου αλλά και πολλές γυναίκες από επιστημονικούς πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και φορείς εργαζομένων .
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απαγγελίες ποιημάτων από τις κυρίες Νατάσσα Μαρλαγκούτσου, Βασιλική Πιπέρου και του μέλους του ΚΑΠΗ κυρίας Γεωργίας Βελισσάρη ενώ  η κα Μαρλαγκούτσου ερμήνευσε με μοναδικό  τρόπο  το τραγούδι του Χατζηδάκη  "θάλασσα Πλατιά"  α καπέλα .
Η εκδήλωση έκλεισε με μαστίχα , που συνοδεύτηκε με νηστίσιμα  γλυκά, ευγενική προσφορά της νέου μέλους του ΔΣ  του Νομικού Προσώπου και υπεύθυνης για τα Καπή Δήμου Άργους Μυκηνών Κας Ελένης Σαρρή -Σιδέρη.(φωτογραφίες © eurokinissi-Σοφία Κοντού)