Σγουρίδης από Ναύπλιο:Οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν κανέναν

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σγουρίδης από Ναύπλιο:Οι εκλογές δεν θα ωφελήσουν κανέναν

Μάρτιος 21, 2017 - 17:06

φωτογραφία eurokinissi

Βίντεο https://youtu.be/wrzoRpJX3pA

Στο Ναύπλιο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης, την Δευτέρα 20 Μαρτίου στο πλαίσιο περιοδείας του για τα πέντε χρόνια από την ίδρυση του κινήματος συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Κωνσταντίνο Κίγκα, τη Κατερίνα Μπόμπου υπεύθυνη Περιφέρειας Πελοποννήσου των ΑΝ.ΕΛ ,του προέδρου συντονιστικού Αργολίδας Αντώνη Κλεισιάρη και της πολιτευτού Αργολίδας Ευαγγελίας Μαστοράκου.
Ο κ. Σγουρίδης ήρθε για να προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αργολίδας του Κινήματος και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Όπως ανέφερε οι ΑΝΕΛ επιδιώκουν καθημερινά ό,τι είναι το αναγκαίο καλό, καθώς τα στελέχη του κόμματος και ο κ. Καμμένος θέτουν τις κόκκινες γραμμές έτσι ώστε να επιτύχει μία έξοδος της Ελλάδας από την κρίση.
Για το κλείσιμο της αξιολόγησης ανέφερε ότι οι ΑΝΕΛ επιδιώκουν μία μέση λύση χωρίς να συμφωνούν στις παράλογες απαιτήσεις των θεσμών.
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ανέφερε ότι αυτές δεν θα ωφελήσουν κανέναν, αφού η αγορά και φυσικά η κοινωνία δεν ζητούν εκλογές καθώς πιστεύουν ότι δεν έχουν κάτι να προσφέρουν.(φωτογραφίες eurokinissi)