Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Χατζόπουλου με Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Χατζόπουλου με Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας

Μάρτιος 22, 2017 - 13:08

Φίλες και φίλοι,
Εν όψη των επερχόμενων εκλογών για την ΕΠΣ Αργολίδας η επιζητούμενη ΑΛΛΑΓΗ που ψάχνει η πλειοψηφία των ενασχολούμενων με το Αργολικό ποδόσφαιρο έχει ονοματεπώνυμο. Βασίλης Σιδέρης.
Πιστεύω βαθιά πως αυτός ο άνθρωπος διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα  που απαιτούνται για να καταφέρει μαζί με τους συνεργάτες του να ηγηθεί της ΕΠΣ Αργολίδας και να επανέλθει σαν οργανισμός στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας από τον οποίο απουσίαζε.
Γι αυτό και θα είμαι μαζί του σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του και στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την πρόταση συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση, πρόταση που για μένα αποτελεί τιμή.Τιμή και για την ομάδα του Κεραυνού Ιρίων.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ήρθε η ώρα της ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ του Αργολικού ποδοσφαίρου και είμαι σίγουρος πως οι επιλογές των συνεργατών  που κάνει ο κ. Σιδέρης είναι τέτοιες που σηματοδοτούν μια λαμπρή πορεία προς τον επιζητούμενο σκοπό και στόχο.
Θέλοντας από την πλευρά μου να βοηθήσω και εγώ για την επίτευξη αυτού του στόχου, ζητώ την στήριξη των σωματείων που υπηρετούμε όμορες απόψεις και ιδέες.
Σας ευχαριστώ.

Με τιμή
Χατζόπουλος Ιωάννης (Κεραυνός Ιρίων)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)