Δήλωση του Γιάννη Ανδριανού για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήλωση του Γιάννη Ανδριανού για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μάρτιος 25, 2017 - 22:58

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η σημερινή, διπλή μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, είναι μια αφορμή να επιβεβαιώσουμε την προσήλωσή μας στις αξίες και τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους προγόνους μας στον Αγώνα για την ανεξαρτησία του έθνους μας.

Είναι ταυτόχρονα μια αφορμή να αντιληφθούμε ότι οι ίδιες αυτές αξίες – της πίστης, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της ομόνοιας, της προόδου – είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις και για την πρόκληση της δικής μας εποχής: να ξεπεράσουμε τη δημοσιονομική κρίση, να επουλώσουμε τις πληγές που προκαλεί στην κοινωνία μας, να θωρακιστούμε θεσμικά έναντι της επανεμφάνισής της, να θέσουμε τα θεμέλια για ένα μέλλον προκοπής και ευημερίας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, να ξανακάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη.

Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αυτοπεποίθηση, ενώνοντας δυνάμεις μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά, μπορούμε και οφείλουμε να το καταφέρουμε. Κι αυτό θα είναι η καλύτερη και πιο αρμόζουσα απόδοση τιμής στους ήρωες προγόνους μας που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία τη δική μας, και των γενιών των Ελλήνων του μέλλοντος”.

Ναύπλιο, 25 Μαρτίου 2017