Δημητρούλιας:Παίζουμε την επιβίωσή μας για τα play off

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δημητρούλιας:Παίζουμε την επιβίωσή μας για τα play off

Μάρτιος 31, 2017 - 10:55

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για την 20η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται το Σάββατο 1 Απριλίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Φίλιππο Βέροιας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Συρεπίσιος και Τόλιος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο. Το φανερώνουν τα αποτελέσματά του, αλλά και η απόδοσή του στο Final 4 του Κυπέλλου, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Εμείς έχουμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό. Είναι ο δικός μας τελικός, μετά από μια χρονιά με πολλές ανατροπές και δυσκολίες. Μελετάμε πολύ τον αντίπαλο και ετοιμαζόμαστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Ξέρουμε καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να μας βρει ψυχικά και σωματικά πανέτοιμους, αφού ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με εμφανώς βαθύτερο ρόστερ.

Παίζουμε την επιβίωσή μας για τα Play Off και θα καταθέσουμε τις προσωπικότητές μας μέσα στο γήπεδο, μαζί με τις φιλοδοξίες μας και την ψυχή μας.

Σύσσωμοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ιατρικό team και όλοι οι παράγοντες του Διομήδη μαζί με τους φιλάθλους μας θα γίνουμε μια γροθιά! Καλώ όλους όσοι έχουν αγαπήσει ή εκτιμήσει την προσπάθεια του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να είναι εκεί, στον μεγάλο αυτόν αγώνα».