Ανδριανός:Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση που το γήπεδο του Άργους απέκτησε σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός:Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση που το γήπεδο του Άργους απέκτησε σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 02, 2017 - 00:31

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, παρακολουθούσε τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στο ΔΑΚ Άργους (Αργοναύτης Ν. Κίου -Ερμής Κιβερίου) με τη λειτουργία των νέων, σύγχρονων εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση που το γήπεδο του Άργους απέκτησε σύγχρονες, λειτουργικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις φωτισμού. Πρόκειται για ένα έργο που προωθήσαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, διασφαλίζοντας την γρήγορη ολοκλήρωση των σχετικών μελετών, την ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με εξασφαλισμένο προϋπολογισμό 579.932,27 ευρώ με φορέα υλοποίηση το ΥΠΠΟ-ΓΓΑ και τη χωρίς καθυστέρηση έναρξη και ολοκλήρωση των εργασιών τόσο για τους πυλώνες, όσο και για τον αναγκαίο για την ενεργειακή τους κάλυψη υποσταθμό της ΔΕΗ. Μαζί με τις νέες κερκίδες που κατασκευάσαμε το 2014, το ΔΑΚ Άργους έχει πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Υπενθυμίζω ότι το έργο ήταν ουσιαστικά έτοιμο εδώ και ενάμιση χρόνο, καθώς απέμενε μόνο η σύνδεσή του με το ηλεκτρικό δίκτυο.

Εύχομαι οι ομάδες της περιοχής μας, τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι να χαρούν τις νέες εγκαταστάσεις, και αυτές να γίνουν αφορμή, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μικρά και μεγάλα έργα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό που προωθήσαμε στον τόπο μας, να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και την αξίες που εμπεριέχει. Και θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε με το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο, τον πρώην πρόεδρο του νομικού προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αθλητισμού και υπεύθυνο για το ΔΑΚ Άργους κ. Γιάννη Νώτη και τους αντιδημάρχους Τάκη Δούρο και Χρήστο Πετσέλη.

(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ-ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ