Εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece σε Νέα Κίο και Τημένιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece σε Νέα Κίο και Τημένιο (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 02, 2017 - 16:00

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πολλοί εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Άργους Μυκηνών και του 1ου συστήματος Προσκόπων Άργους, που σε συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αργολίδας Autovision διοργάνωσαν την δράση “Let's do it Greece” με σκοπό τον καθαρισμό των παραλιών της Νέα Κίου και Τημενίου του δήμου Άργους Μυκηνών, την Κυριακή 2 Απριλίου το πρωί.
Συμμετείχαν τα δημοτικά σχολεία του Άργους και Νέας Κίου, η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου,το Λύκειο Ελληνίδων Άργους (παράρτημα Κουτσοποδίου),ο Ερυθρός Σταυρός περιφ.τμ. Άργους.
Η εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece, φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.
Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας 1.500 σημεία μέσα σε 1 μέρα! και να διαδώσουν το μήνυμα εθελοντισμού και της συνεργασίας στην ελληνική κοινωνία. Το Let’s do it Greece αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα.
Μεταξύ των εθελοντών ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του δήμου και δημοτικός σύμβουλος Π.Σκούφης, η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δέσποινα Δαμασκηνού και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Δελής που μας μίλησε για τη δράση Let’s Do It Greece ,δείτε το βίντεο: https://youtu.be/Oe6Ycs7yILc

(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr 'Αργος- Let’s Do It Greece καθαρισμός παραλιών της Νέα Κίου και Τημενίου