Ευχές του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχές του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου

Απρίλιος 07, 2017 - 23:12

Σε τούτες τις άγιες ημέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας, όπου μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας μας δοκιμάζονται, με αίσθημα ανιδιοτελούς προσφοράς καλούμαστε όλοι να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη και την αγωνιστική διάθεση, ώστε οι αξίες της Ελληνορθόδοξης πίστης να συνεχίσουν να εξελίσσονται με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το πνεύμα και πάντα έχοντας τον άνθρωπο στο μυαλό μας και στην καρδιά μας σας προσκαλώ στον Δήμο Ναυπλιέων να περπατήσουμε όλοι μαζί τον δρόμο για την Ανάσταση του Κυρίου.
Μέσα από την φυσική ομορφιά της πόλης, μέσα από τα αρώματα και τα χρώματα των λουλουδιών, μέσα από τις μελωδίες των χορωδιών μας, αλλά και μέσα από την αναβίωση ηθών και εθίμων κάθε δημοτικού διαμερίσματος του Καλλικρατικού Δήμου μας είμαι βέβαιος ότι οι ημέρες αυτές θα αποτελέσουν αφορμή για εσωτερική μεταμόρφωση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για προσωπικούς και συλλογικούς αγώνες.
Εύχομαι ολόψυχα το μήνυμα του Θεανθρώπου να φέρει σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο.

Καλό Πάσχα
Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Κωστούρος