Άδωνις: Πουλήστε τρένα, νησιά και παρθένες στους Τούρκους (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άδωνις: Πουλήστε τρένα, νησιά και παρθένες στους Τούρκους (βίντεο)

Απρίλιος 22, 2017 - 01:45

Άδωνις ο Έλληνας. Άδωνις ο πατριώτης, που κλαίει με μαύρο δάκρυ για τις «αλύτρωτες πατρίδες».

Γιατί κλαίει; Κουτούλια μου... Γιατί αν τις είχαμε, βρε, θα τις έβγαζε κι αυτές στο σφυρί!

Ο Άδωνις ο πατριώτης ξεπουλάει! Πριν από έναν μήνα από το CNBC έβαλε πωλητήριο στη χώρα τώρα που είναι φθηνή, κάνοντας τους αριστερούς διεθνιστές και τους νεοφιλελευθερότερους νεοφιλελεύθερους να ωχριούν μπροστά του. Ναι. Διότι έτσι όπως πάει, ο Τσίπρας και η παρέα του -ακόμα και από τις συνιστώσες που λέγανε ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»- θα μοιάζουν με εθνικιστές τουλάχιστον.

Προχθές, από την εκπομπή του Λιάτσου, δήλωσε ότι είναι απογοητευμένος από τις ιδιωτικοποιήσεις και ότι δεν του φθάνουν και κάλεσε όλους εμάς να πουλήσουμε! Να πουλήσουμε τα πάντα για να έρθει η ανάπτυξη! Παραλίες, νησιά, τρένα! Να πουλήσουμε τα πάντα και παντού!

Ακόμα και στους Τούρκους. Διότι, τι πειράζει να τους δώσουμε για εκμετάλλευση τις βραχονησίδες μας; Θα σταματήσουν και οι υπερπτήσεις, αφού θα τις εκμεταλλεύονται, σωστά;

Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη, για τον Άδωνι. Και όταν τελειώσουν όλα τα προς πώληση -ο Παρθενώνας, το Σούνιο, οι Δελφοί, τα νησιά μας, τα πρόβατα και τα γίδια μας, της θειας μας τα οικόπεδα, ας πουλήσουμε και τις παρθένες μας!

Όσες έχουμε, τέλος πάντων!

Γραφικότερος των γραφικών; Λαϊκιστής του χειρίστου είδους; Ή απλώς ξεπουλάει τη χώρα όπως πουλάει τα βιβλία του;

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης που έβαλε να αλλάξουν τις επιγραφές στο υπουργείο από το μονοτονικό στο πολυτονικό το 2011, από... σεβασμό στην ελληνική γλώσσα και ψευτοσυντηρητισμό.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που θέλει να κυβερνήσει, θέλει να ξεπουλήσει τη χώρα στους Τούρκους.

Κυριάκο, από πότε περάσατε από το «Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια» στο «ξεπουλάμε παραλίες και βραχονησίδες» στους απέναντι;

Βίντεο https://youtu.be/mx7YUl3UF_I